Turhal Kaymakamlık Kupası Voleybol Turnuvası Başladı

Turhal Kaymakamlığı ile Turhal Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü’nün ortaklaşa organize etmiş olduğu her yıl geleneksel olarak yapılan ‘Kaymakamlık Kupası Voleybol Turnuvası’ başladı.

Resmi ve özel kurumların da katıldığı turnuva, Turhal Mehmet Uzun Spor Salonu'nda yapılıyor. Dört farklı gurupta mücadele edecek olan takımlar, gruplarını ilk iki sırada tamamlamaya çalışacak.

Toplam 45 maçın oynanacağı grup maçları sonrasında grup birincileri ve ikincileri final karşılaşmalarında oynamaya hak kazanacak. Grup maçları 1 Mayıs’ta oynanacak Eğitim Sen ile Kafder müsabakasıyla sona ereceği belirtildi.

Zaman zaman voleybol turnuvalarını izlemeye geldiğini kaydeden İlçe Kaymakamı Mehmet Ünlü, turnuvaya olan yoğun ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Karşılaşmaların çekişmeli ve zevkli geçtiğini ifade eden Kaymakam Mehmet Ünlü, turnuvanın kardeşlik, birlik, beraberlik içinde sürdüğünü ve bu şekilde sonlanmasını arzu ettiğini söyledi.

Ünlü,” Bu yılki turnuvaya yoğun bir ilgi oldu. Amacımız kurumlar arasında birlik beraberlik ve kaynaşma sağlamaktır. Gördüğümüz kadarıyla bu müsabakalar vesilesiyle kurumlar ve kişiler arasında kaynaşma olmaktadır. Bu da bizleri ayrıca sevindirdi. İlçedeki sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlere Kaymakamlık olarak ağırlık vermeye çalışıyoruz. Yapılan bu etkinliklerden kişiler ve kurumlar oldukça memnun. Zaten bu müsabakaları geleneksel hale getirdik. Her yıl yapıyoruz. Karşılaşmalar zevkli, çekişmeli ve dostane geçiyor. Ümit ederiz kimsenin burnu kanamadan turnuvamız sonuçlansın. Ben bu vesileyle tüm takımlara başarılar diliyorum.” diye konuştu.

Amaçlarının bu tür etkinliklerle kurumlar arasında kaynaşmayı sağlamak olduğunu açıklayan Turhal Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Ümit Özkayıt ise turnuvanın beklentilerinin üzerinde ilgi görmesinden duydukları memnuniyeti dile getirerek takımlara başarılar diledi .