Orduspor, Samsunspor Maçı Hazırlıklarına Başladı

Orduspor, Spor Toto Kupası A Grubu'nda hafta sonu deplasmanda yapacağı Samsunspor maçının hazırlıklarına başladı.

Vali Kemal Yazıcıoğlu Tesisleri'nde, teknik direktör Hector Cuper yönetiminde gerçekleştirilen antrenmana, sakatlığı süren Bogdan Stancu ile izinli olan Sedat Bayrak, Fevzi Elmas, Saso Fornezzi, Wilfried Dalmat, Jean Jacques Gosso, Yalçın Ayhan, Miguel Garcia ve Selçuk Şahin katılmadı.

Mor-beyazlı ekip, koşu ile başladığı antrenmanda pas ve şut çalışması gerçekleştirdi.

Antrenman öncesi basın mensuplarına açıklama yapan teknik direktör Cuper, Spor Toto Kupası maçlarında sezon boyunca forma şansı bulamayan oyuncuları değerlendireceğini söyledi.

Kupa maçlarının, oyuncuların idman yapması açısından iyi bir uygulama olduğunu ifade eden Cuper, şöyle konuştu:

''Böyle bir turnuva varsa oynanması gerekiyor. Antrenör olarak görevim, oyuncularıma gerekli heyecanı ve motivasyonu sağlamak. Bu turnuvada bir teknik adam açısından şanslı olduğumu düşünüyorum. Zaten her anlamda antrenman yapacaktık. İdman yapmamızın da bir anlamı oldu. Çünkü her hafta oynanacak maç var. Sezon boyunca daha az forma şansı bulan arkadaşlara şans vermeyi düşünüyorum. Yeni sezonla ilgili uygulamak istediğim şeyler ve yapmak istediğim değişiklikler var.''

Cuper, takımda bulunan oyunculara teklif geldiği takdirde yönetimin bunu değerlendireceğini belirterek, ''Eğer bir takım iyi bir sezon geçiriyorsa, büyük takımlardan teklif gelir. Bu teklifler de kulübün menfaatleri doğrultusundaysa yönetim gerekli kararı alır. Bu tarz durumlarda zaten oyuncuyu tutamazsın. Önemli olan, giden oyuncunun yerini doldurabilmek ve ondan çok daha iyi bir oyuncu getirebilmek'' dedi.

Kaynak: AA