Mahmuti: Keyifli Atmosferde Oynamak İstiyorsak Kalan Maçlarımızı Kazanmalıyız

Galatasaray Medical Park Başantrenörü Oktay Mahmuti, keyifli atmosferde oynamak istiyorlarsa kalan maçlarını da kazanmaları gerektiğini söyledi.

Fenerbahçe Ülker'i 84 - 72 mağlup eden Galatasaray Medical Park'ta başantrenör Oktay Mahmuti, ilk devre tutuk oynadıklarını belirterek, 'Savunmada istediklerimizi yapamadık. İyi oynasak da savunmada onların zor atışları da sayı oldu. İlk yarı dengeli bitti. İkinci devrenin iyi basketbol oynadığmızı düşünüyorum. ' diye konuştu.

Bu galibiyeti sadece bir maç olarak nitelendiren Mahmuti, 'Keyifli atmosferde oynamak istiyorsak bundan sonraki maçlarda kazanmamız gerekiyor.'' diye konuştu.

Galatasaray Medical Park'ın genç oyuncusu Furkan Aldemir de 'Bizim için final havasında bir maçtı. Play-offlarda saha avantajı elde etmek istiyorsak maç kaybetmememiz gerekiyor. Maçın büyük bir kısmında iyi oynadık. Sonuçta kazanmasını bildik. ' şeklinde konuştu.

SPAHİJA: BİZDEN DAHA İYİ OYNADILARFenerbahçe Ülker Başantrenörü Neven Spahija, Galatasaray Medical Park'ı tebrik ederek, '40 dakika boyunca aynı seviyede basketbol oynadılar. Bizden daha iyi oynadılar. ' dedi.

Spahija, 'Maçın dönüm noktası 3. çeyrekti. Biz bir karanlığa kapıldık ve maçın tüm kontrolünü kaybettik. Galatasaray da burada muhteşem oynayarak kontrolü ele geçirdi. ' şeklinde konuştu.

Fenerbahçe Ülkerli basketbolcu Engin ise iyi performans sergilediklerini; ancak bunu 40 dakikaya yayamadıklarını dile getirdi.