Galatasaray’da Divan Başkanlığı Seçimi

Galatasaray Divan Kurulu Başkanlığı için adaylar İrfan Aktar ve Türker Arslan’ın seçim yarışı gerçekleştirildi.

Galatasaray Lisesi Tevfik Fikret Salonu'nda gerçekleştirilen başkanlık seçimlerini eski Galatasaray Başkanı Faruk Süren, Galatasaray 2. Başkanı Ali Dürüst, Galatasaray Başkan Yardımcısı Adnan Öztürk, yönetim kurulu üyeleri ve katılımcılar takip etti.

Divan başkanı seçiminin açılış konuşmasını yapan mevcut divan başkanı İrfan Aktar, kulübün çalışmaları hakkında üç aylık raporlar hazırlandığını, divan kurulu üyelerinin bunlara ulaşabileceğini ve Galatasaray’ın özgür bir kulüp olduğunu söyledi.

İrfan Aktar, divan kurulunda yedi eski kulüp başkanı, 12 eski 2. kulüp başkanı ve ellinin üzerinde eski yöneticinin yer aldığını ifade etti.

Aktar, seçimlerin camiaya hayırlı olmasını dileyerek sözlerini tamamladı.

İrfan Aktar’ın konuşmasının ardından kürsüye çıkan Türker Arslan, Galatasaray’ın bugün güzel günlerden birini yaşayacağını belirterek, “Galatasaray bir kültürdür” dedi.

İrfan Aktar, divan başkanı seçilmesi halinde konuşan bir divan oluşturmaya çalışacaklarını ve teknolojiden faydalanacaklarını dile getirerek, Galatasaray’ın, geleneklerine ve değerlerine çok bağlı bir kurum olduğunu vurguladı.

Mevcut başkan İrfan Aktar ile Türker Arslan'ın yarışacağı seçimde, Aktar için kırmızı, Arslan için sarı Oy Pusulası kullanıldı.

Galatasaray Divan Başkanlığı seçimlerinde oy kullanma işlemi sona erdi ve oyların sayılmasının ardından sonuçlar açıklanacak .

Kaynak: İHA