Fenerbahçe: 2 - Kayserispor: 2 (penaltılarla 7 - 6 Fenerbahçe)

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalin 2. maçında Fenerbahçe ile Kayserispor Ankara 19 Mayıs Stadı'nda karşı karşıya geldi.

Normal süresi ve 30 dakikalık uzatma süresi 2 - 2 biten maçta Fenerbahçe penaltılar sonunda 5 - 4 üstünlük sağladı ve adını yarı finale yazdırdı.Mücadelenin ilk yarısını Kayserispor 43. dakida Amrabat'ın golüyle 1 - 0 önde tamamladı. Kayserispor 47. dakikada Kujovic'le skoru 2 - 0 yapan Kayserispor bu üstünlüğünü koruyamadı. 48. dakikada Cristian Baroni ile skoru 2 - 1 yapan Fenerbahçe 90+2. dakikada Mousa Sow'un golüyle skoru 2 - 2 yaptı ve maçı uzatmaya taşıdı.İki takımın 30 dakikalık uzatmadaki çabası gol getirmedi ve 120 dakika 2 - 2 berabere tamamlandı. Ardından geçilen penaltı atışlarında ise Fenerbahçe 5'te 5 yaparken, Kayserispor'da Kujovic'in vuruşunda meşin yuvarlak üstten dışarı gidince Kayserispor kupaya veda etti.

PENALTI ATIŞLARINDA FENERBAHÇE GÜLDÜ
Kayserispor'da penaltı atışlarını gole çeviren Riveros, Troisi, Pekarik, Hasan Ali olurken, Kujovic kaçırdı.

Fenerbahçe'de ise penaltı atışlarını gole çeviren Semih, Ziegler, Serdar, Mousa Sow ve Cristian Baroni 5'te 5 yaparak yarı finale ismini yazdırdı.