Dünya Gençler Taekwondo Şampiyonasında İbrahim Ethem Pak, Dünya Üçüncüsü Oldu

Dünya Taekwondo Federasyonu tarafından düzenlenen Dünya Gençler Taekwondo Şampiyonasında Türk Milli Takımına Erzincan’dan katılan İbrahim Ethem Pak, kategorisinde dünya üçüncüsü olarak hem Türkiye’yi hem de Erzincan’ı gururlandırdı.

Başarılı sporcu Pak ve Antrenörü Yılmaz’ı Belediye Başkanı Yüksel Çakır, Gençlik Spor İl Müdürü Atanur Köseoğlu ve sporcunun ailesi karşılarken, Belediye Başkanı Yüksel Çakır, Başarılı Sporcuya ve Antrenörü Vedat Yılmaz’a çiçek takdim etti.

4-8 Nisan 2012 tarihleri arasında Mısır’da dokuzuncusu yapılan Dünya Gençler Taekwondo Şampiyonasında 48 kiloda Özbekistan, Ürdün, Mısır ve Güney Kıbrıslı rakiplerini mağlup eden İbrahim Ethem Pak, dünya üçüncüsü oldu. Dünya Başarılı sporcu Pak ve Antrenörü Yılmaz’ı Belediye Başkanı Yüksel Çakır, Gençlik Spor İl Müdürü Atanur Köseoğlu ve sporcunun ailesi karşılarken, Belediye Başkanı Yüksel Çakır, Başarılı Sporcuya ve Antrenörü Vedat Yılmaz’a çiçek takdim etti. Belediye Başkanı Yüksel Çakır Erzincan’ın sosyal, kültürel ve sportif anlamda başarılarının arttığını belirterek Dünya üçüncüsü olan İbrahim Ethem Pak ve Antrenör Vedat Yılmaz’ı tebrik etti.

Milli Taekwondocu İbrahim Ethem Pak, Erzincan’a böyle bir başarıyı getirmek için çok çalıştığını ifade ederek, Türkiye’yi başarıyla temsil etmenin mutluluğunu yaşadığını söyledi.

Kaynak: İHA