Ali Dürüst: Süper Final Maçlarını Kazanıp Şampiyon Olmak İstiyoruz

Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Ali Dürüst, bu sezon ilkkez uygulanacak Süper Final Grubu maçlarını kazanıp şampiyon olmak istediklerini söyledi.

Galatasaray Lisesi'nde yapılan Galatasaray Divan Kurulu başkanlık seçimine katılan Dürüst, oyunu kullandıktan sonra basın mensuplarının sorularını cevaplandırdı.Süper Final maçları öncesinde iddialı açıklamalarda bulunan Ali Dürüst, "Normal sezonu bitirdik. Bu senenin kaosundan dolayı bir kademe daha çıktı. Bu maçları kazanıp bir şampiyonluk daha kazanacağız." diye konuştu.

İkinci Başkan Dürüst, bu sezon uygulanan play-off sisteminden memnun olmadıklarını vurgulayarak, "Biz bu play-off sisteminin gelecek yıllarda uygulanmasına sıcak bakmıyoruz. Olağanüstü durumdan dolayı bu durum ortaya çıktı. Olağanüstü durum bitince normal duruma döneriz." dedi.

Bir gazetecinin, "Fikstür Galatasaray için avantajı mıdır ?" sorusuna Ali Dürüst, "Fikstür avantaj değil, hatta 5 puan bile avantaj değil. 34 maçlık seri geride kaldı. 6 tane maç daha var. Ne fikstür ne puan avanatjı tüm maçlarımızı kazanmak istiyoruz." diyerek cevapladı.Ali Dürüst, normal sezonda büyük takımların kendi aralarında oynayadığı maçlara taraftarlar alınmadığını, bu cezanın da play-off'a kapsayacağını kaydetti.

Öte yandan geçtiğimiz haftalarda kavga eden ve dün affedilen Reira ve Melo içinse Dürüst, şunları söyledi: "Fatih hoca kararını verdi. Oyuncularla görüştü. Biz bu yarışa birlikte çıktık ve hep beraber bitirmek istiyoruz. Ancak yapılan hareket disiplin cezası alacaktır. Kalan maçları hep beraber oynayacağız. "