Aked’in Turnuvasında Şampiyon Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi

Alanya Keykubat Eğitimciler Derneği (AKED)'in öğretmenler arası düzenlediği 2. okullar arası voleybol turnuvasının finalinde Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi, Barbaros Azakoğlu İlköğretim Okulu Okulu’nu 3-0 yenerek şampiyon oldu.

AKED’in düzenlediği öğretmenler arası 2. okullar arası voleybol turnuvasına 35 okul katıldı.

Kıyasıya geçen karşılaşmalar 5 set üzerine oynandı. Yapılan müsabakalar sonucunda Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi ile Barbaros Azakoğlu İlköğretim Okulu finale kaldı. Alanya Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü’ne bağlı Atatürk Spor Salonu’nda oynan final maçının galibi, rakibini 3-0 yenen Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi bu senenin şampiyonu oldu. Bu yıl geçen yıla rağmen daha güzel bir turnuva olduğunu ifade eden AKED Başkanı Ali Oğuz, katılımın da fazla olduğunu söyledi.

Her geçen yılın bir önceki yıla göre daha güzel turnuva yapıldığına dikkat çeken Oğuz, öğrenci ve öğretmen seyircilerin yanında ailelerinde sahalara gelerek oyuncuları desteklediğini ifade eden Oğuz, emeği geçenlere teşekkür etti. Katkılarından dolayı İlçe Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne teşekkür eden Oğuz, bu tür etkinliklerinin devam edeceğini belirtti.

İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Erdal Tamrak şampiyon takımın kupasını verdi. Alanya İşkur Şube Müdürü Selami Harman da şampiyon takımın madalyalarını taktı. İkinci olan takımın kupasını Belediye Spor Müdürü Saim Kanlı verdi, Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Arslan da ikinci takımın malyalarını taktı. Turnuvada 3. Alanya Lisesi’nin ödüllerini AKED Onursal Başkanı Mustafa Çelikol verdi.