UEFA Seminerine Gelen Konuklar, Şükrü Saraçoğlu Stadı'nı Gezdi

Bu yıl Türkiye Futbol Federasyonu’nun ev sahipliğinde düzenlenen UEFA Elit Genç Futbolcu Gelişimi konulu seminer için İstanbul’a gelen konuklar, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı’nı gezdi.

İstanbul’da gerçekleştirilen UEFA Elit Genç Futbolcu Gelişimi Semineri 12 Nisan’da sona erecek. Türkiye Futbol Federasyonu’nun ev sahipliği yaptığı ve UEFA’dan gözlemcilerin de katıldığı seminerde Andorra, Belarus, Kazakistan ve Macaristan’dan antrenörler yer alıyor. Organizasyon kapsamında konuklara TFF’nin elit genç futbolcu gelişimi felsefesi ve bu alanda yapılan çalışmalarla ilgili bilgi aktarılacak.Seminer kapsamında Fenerbahçe Kulübü'ne de gelen konuklar, Dış İlişkiler Müdürüz Turgut Acar eşliğinde Fenerbahçe Müzesi, tribünler, soyunma odaları, Fenerbahçe Dergisi, Fenerbahçe Televizyonu, Radyo Fenerbahçe, stat içindeki Fenerium mağazası ve Dereağzı Lefter Küçükandonyadis Tesisleri'ni gezdi. Burada konuklara gençlik geliştirme programı hakkında bilgiler verildi.

Katılımcılar ayrıca Dereağzı Lefter Küçükandonyadis Tesisleri’nde gün içinde yapılacak 16 Yaş Altı Genç Takımı'nın antrenmanını da izleyecek.