Gs Store 2012 İlkbahar-yaz Sezonu Koleksiyonu Tanıtıldı

Galatasaray Kulübü'nün lisanslı ürünlerini satan GS Store'nin 2012 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu'nun tanıtımı yapıldı.

Maslak Sheraton Hotel'de, "Özhan Canaydın Genç Galatasaraylı" konseptiyle gerçekleştirilen koleksiyonun tanıtımına Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Adnan Öztürk, yönetim kurulu üyesi Abdurrahim Albayrak, Galatasaray Kulübü Divan Kurulu Başkanı İrfan Aktar, Divan Kurulu Başkan Adayı Türker Arslan, Fenerbahçe Kulübü eski başkanlarından Faruk Ilgaz, Galatasaray'ın eski futbolcularından Tugay Kerimoğlu ile Sarı-kırmızılı camiadan çok sayıda davetli ve basın mensubu katıldı.

GS Store'nin Reda Tekstil ile birlikte hazırladığı koleksiyonun tanıtımında Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Adnan Öztürk de modellik yaptı. Adnan Öztürk kızı Yasemin Öztürk ile birlikte podyuma çıktı. Yönetici Abdurrahim Albayrak'ın oğlu Cemil Albayrak'ın da modellik yaptığı defilede, ürünleri ünlü mankenler ve Galatasaray altyapısından sporcular tanıttı. Down Sendromlu çocuklar da ürünlerin tanıtımında yer aldı.

ADNAN ÖZTÜRK'TEN İMALI MEKTUP

Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Öztürk, defile öncesi yaptığı konuşmada 2012 yılının Sarı-kırmızılı kulüp için başarılı geçtiğini dile getirerek, "Bütün takımlarımızı kutluyorum ama özellikle normal ligin 34 haftalık bölümünü lider tamamlayan ve bizce şampiyon tamamlayan futbol takımını, Fatih Hoca'mı, ekibini canı gönülden kutluyorum" dedi.

Öztürk, Türk futbolu ile ilgili sorunları büyüklere anlatmaktan yorulduğunu, bu nedenle çocuklar ve gençlere hitaben yazdığı bir mektubu okumak istediğini ifade etti.

Öztürk, Türk futbolunun yönetimsel sorunlarına değindiği ve çocuklara yazdığı mektubunda şunları kaydetti: "Sevgili çocuklar, sevgili gençler, biz sporu yönetenler olarak aramızda sadece küfürle konuştuğumuz ve Türk toplumuna ve sizlere saygısızlık yaptığımız için, tüm spor dallarının, özellikle sevdiğiniz futbolun, aslında dürüstçe, mertçe, yürek ve akılla oynanan bir oyun olduğunu sizlere gösteremediğimiz ve buna inandıramadığımız için, çok sevindiğiniz veya üzüldüğünüz maçlar için, sonradan, kafalarınızda soru işaretleri yaratıp, tereddüdü öğrettiğimiz için özür diliyorum. İyiyi, doğruyu, güzeli sonunakadar savunup, kötüyü anında cezalandırıp, sizlerin hayatından çıkartacak kadar güçlü olamadığımız için, salonlarda, statlarda, sizi ailelerinizle gerektiği şekilde ağırlayamadığımız, sizlere güzel ve eğlenceli sözlerle bezenmiş heyecan yerine, küfür ve nefret öğretmeye çalışanlara engel olamadığımız için özür diliyorum. Sizlere, sporun centilmence rekabet olduğunun, hayatın güzelliklerinden birisi olduğunun değil de, sadece kavga, küfür, kumar ve şiddetten ibaretmiş gibi gösterilmesine izin verdiğimiziçin, annenizle veya ablanızla maç gelmenizin, babanız, amcanız, dayınız, dedeniz veya ağabeyinizi stada sokmamayı, tuttuğunuz takıma verilen bir ceza olarak düşündüğümüz için özür diliyorum. Rüyalarınızda gördüğünüz, hayalini kurduğunuz sporcularında aslında bir zamanlar sizin gibi çocuk olduğunu anlayıp anlatamadığımız için, Tanrı vergisi yeteneklerinizle yeteri kadar ilgilenmeyip, sizleri onlar gibi yetiştirmeye çalışmadığımız için, Türk olmayan sporcular için milyar dolarlar harcarken, sizler içinspor okulları açmayı düşünmediğimiz, sizleri olimpiyatlara hazırlamayı unuttuğumuz, en doğal hakkınız olan fırsat eşitliğini vermediğimiz için özür diliyorum. Dün ve bugün yaptığımız ayıplar ve hataların bedelini ödemeyip, gelecekte tüm dünyada sizlere, şikeciler damgası vurduracak hareketler yapmayı düşünecek kadar bencil olabildiğimiz için, asıl görevimizin, sizleri yetiştirmek olduğunu unutup, kendi aramızda, kişisel hırslarımız için kavga ederken, spora ve sporculara olan sevginize zarar verdiğimiz,hayal dünyanızı kirlettiğimiz için, kafanıza şişe atılmasını engelleyemediğimiz, atıp kaçanları bulamadığımız için özür diliyorum, Batuhan senden özür diliyorum. Çocuklar, gençler, sizler umut demeksiniz, sizlerin olduğu yerde umutsuzluk, çirkinlik olamaz, olmamalı. Kendimizi, hatalarımızı düzeltmek, onur, gurur, şeref ve gerçek liderliğin, spordaki anlamını sizlere öğretmek ve yaşatmak için Galatasaray olarak, daha çok ve cesurca çalışacağımıza söz veriyorum. Hepinizi gözlerinizden öpüyorum. "

Kaynak: İHA