Samsunspor Teknik Direktörü Bakkal Açıklaması

Samsunspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, uzak ihtimallerle Beşiktaş karşısına çıktıklarını ve rakiplerini yenerek ligde kalma ibresini kendilerine çevirdiklerini söyledi.

Bakkal, maç sonrası düzenlediği basın toplantısında, Mersin İdmanyurdu maçı öncesi Samsun şehrinin ligden düşmeyi kabul ettiğine dikkati çekerek, ''Bunu görmüştük. Ancak ben sonuç almadan hiçbir şeyin bitmeyeceğini söylemiştim. Uzak ihtimallerle buraya gelmiştik. Biz kazanacaktık, Antalya kaybedecekti. Galibiyeti hak ettiğimizi düşünüyorum'' dedi.

Beşiktaş karşısında inanılmaz bir oyun sergilediklerini ve inanılmaz pozisyonlar yakaladıklarını ifade eden Mesut Bakkal, ''Ancak henüz bitmedi. Göreve başladığımdan beri 19. puanımızı aldık. Birkaç maç hariç iyi oynadık. Oyuncularıma 'çocuğunuza, torununuza anlatacağınız maç bu' demiştim. Taktiğin ve oyunun bittiği yerdir. Şimdi bir finalimiz var. İki sonuç var. Antalya kaybedecek ve biz kazanacağız. İkili averajdan da ligde kalacağız. Buraya kadar getirdik. Bundan sonra da oyuncuların yapacağı inancındayım. Mutluyum. İbre bize döndü'' diye konuştu.

Mesut Bakkal, Lig Tv'ye yaptığı açıklamada ise alınan bu galibiyeti abartmamalarının gerektiğini de vurgulayarak, ''Artık Sivasspor maçını düşünüyoruz. Bu maçı kazandığımız taktirde, ligde kalma ihtimalimiz yüzde 90'a kadar çıktı. Beşiktaş taraftarından hiçbir tepki görmedik. İnsanlar hak edeni artık alkışlıyor. İnşallah gelecek hafta zafer turu atarız'' ifadesini kullandı .