Play-off Yarı Finali'nde Galatasaray'ın Rakibi Kayseri Kaski

Galatasaray Medical Park'ın TKBL Play-Off Yarı Finali'ndeki rakibi, Samsun Basketbol'u üç maç sonunda 2-1 ile geçen Kayseri Kaski oldu.

Galatasaray Medical Park çeyrek finalde Ceyhan Belediyesi'ni her iki maçta da yenip yarı finale yükselmişti.Sezon başında alınan karar gereği TKBL'de bütün play-off serileri 0-0 başlayacak. En çok beş maç üzerinden düzenlenen play-off yarı final serisinde üç galibiyete ulaşan takım finale yükselecek.Serinin ilk maçında Galatasaray Medical Park, Kayseri Kaski'yi 4 Nisan Çarşamba günü saat 19.00'da Abdi İpekçi Spor Salonu'nda konuk edecek.

Serinin ikinci maçı 6 Nisan Cuma günü saat 19.00'da yine Abdi İpekçi Spor Salonu'nda olacak.Serinin üçüncü maçı 9 Nisan Pazartesi günü saat 19.00'da Kayseri'de bulunan Kadir Has Kongre Merkezi Spor Salonu'nda gerçekleşecek.Gerek olması halinde serinin dördüncü maçı 11 Nisan Çarşamba günü Kayseri'de bulunan Kadir Has Kongre Merkezi Spor Salonu'nda ve beşinci maçı 13 Nisan Cuma günü Abdi İpekçi Spor Salonu'nda oynanacak. Galatasaray Medical Park bu sezon Kayseri Kaski ile üç kez karşı karşıya gelip üçünden de galibiyetle ayrıldı. 30 Ekim'de TKBL ikinci haftası Kayseri Kaski'yi deplasmanda 80-84 mağlup eden Galatasaray Medical Park, 15 Ocak'ta TKBL 13. haftası İstanbul'da oynanan maçı da 83-54'lük skorla kazanmıştı. Galatasaray Medical Park ayrıca Spor Toto Türkiye Kupası Sekizli Final ilk maçında da Kayseri Kaski ile mücadele etmiş ve karşılaşmayı 72-85 galip bitirmeyi başarmıştı.