Galatasaray Medical Park: 73 - Spartak Moskova Vidnoje: 71

Tempolu başlayan mücadelede ilk 3 dakikada 7-7’lik eşitlik bozulmadı.

Hücumlarda özellikle Diana Taurasi’nin devreye girmesiyle skor üreten temsilcimiz, 6. dakikaya girilirken Bahar Çağlar’ın sayılarıyla farkı 9 sayıya çıkarttı (16-7).

Mola alan Spartak Moskova, aranın ardından Belyakova ve Baric’in sayılarıyla durumu 16-11’e getirdi. Ancak Işıl Alben ve Şaziye İvegin’in sayılarıyla ilk periyotu sarı - kırmızılılar 25-13 önde tamamladı.

İkinci periyotun ilk dakikalarında alan savunması yapan Spartak Moskova, Kuzina ile Tikhonenko’nun sayılarıyla durumu 25-17’ye getirdi. Dış atışlarda Egle Sulciute ve Yasemen Saylar ikilisiyle hücumları iyi değerlendiren Galatasaray Medical Park, 14.dakikada 14 sayılık farkı yakaladı (35-21). İlk yarıyı da Sarı Kırmızılılar, Işıl Alben’in üç sayılık basketiyle 41-35 önde tamamladı.

Üçüncü periyotun ilk dakikalarında Becky Hammon ile oyunu iyi organize eden Rus temsilcisi, Semione Augustus ve Jelena Skerovic’in de basketleriyle farkı 2 sayıya indirdi (45-43).

Augustus ve Petrovic ikilisiyle hücumları değerlendiren Spartak Moskova Region, 49-50’lik skorla öne geçti. Üçüncü periyotu da Rus temsilcisi 54-56 önde tamamlayan taraf oldu.

Mücadelenin dördüncü çeyreğinde savunmada dirençli bir oyun ortaya koyan Spartak Moskova Region, Hammon ve Dupree’nin de sayılarıyla farkı 3 sayıya çıkarttı (58-61).

Son bölümü büyük bir çekişmeye sahne olan karşılaşmada Galatasaray Medical Park, Diana Taurasi’nin sayılarıyla etkili olmasına karşın savunmada rakibinin boyalı alandaki üstünlüğüne engel olamadı. 16.7 saniye kala 71-71'lik eşitlik bulunurken, Diana Taurasi ile hücumdan basket çıkartan Sarı Kırmızılılar, salondan da 73-71 galibiyetle ayrıldı.