Fenerbahçeli Yobo: 3 Puan Almak İçin Gelmiştik

Fenerbahçe'nin Nijeryalı oyuncusu Joseph Yobo, Trabzonspor deplasmanına 3 puan için geldikleirni ancak iyi oynamalarına rağmen sahadan 1 puan ile ayrıldıklarını belirtti.

Maçın ardından açıklamalarda bulunan Joseph Yobo, "Buraya gelmeden önce zor olacağını biliyorduk. İlk yarıda iyi bir futbol oynadık, etkin ve dominant oynadık. Ancak topun kontrolünü biraz daha sağlasak birkaç gol daha bulabilirdik ve farklı skorla devreye girebilirdik. İkinci yarıda evlerinde oynadıkları için rakip de fırsat yakalayacaktı; öyle de oldu. Ancak 3 puan almak için gelmiştik, odak noktamız ve toplantılarımızda konuşulan buydu. Yine de iyi futbol oynadığımızı düşünüyorum." dedi.

Öne geçtikleri maçta aldıkları 1 puanın kendileri için hayal kırıklığı olduğunu belirten Yobo, sözlerini şu ifadelerle tamamladı:"Bizim için bir hayal kırıklığı oldu. Bu kadar güzel oynadığımız fırsatlar bulduğumuz maçta, 3 topumuz da direkten döndü. Yediğimiz gole gelince; futbol sonuçta hatalar oyunu. Dörtlü savunma olarak çok iyi işler yaptık. Birbirimize bağlıydık ancak ufak bir hata yaptık. Futbol hatalar oyunu tabii ki ancak genel anlamda pozisyonları bulan bizdik. Yine de pozitif olmalıyız ve bu maçtan iyi yararlanıp yolumuza devam etmeliyiz."