Cev Cup’ta İkinci Olan G.saray Yurda Döndü

CEV Cup Final rövanş maçında, İtalya temsilcisi Yamamay Busto Arsizio’a yenilen ve kupayı rakibine kaptırarak ikinci olan Galatasaray Bayan Voleybol Takımı İstanbul’a geldi.

Galatasaray Bayan Voleybol Takımı, CEV Cup Final rövanş maçında, Palaya Mamay'da İtalya temsilcisi Yamamay Busto Arsizio ile karşılaştı. Maçı 3-1 kaybeden takımımız altın sette de 15-9 mağlup olarak kupayı rakibine kaptırdı ve CEV Cup'ta ikinci oldu. Maçın ardından Galatasaray Bayan Voleybol Takımı’nı taşıyan uçak İtalya’nın Milano kentinden saat 20.00’da Atatürk Havalimanı’na geldi. Son maçta yenildikleri için üzgün olduklarını ifade eden Sladjana Eric, “32 takım arasından ikinci olmak güzel. Herkes üzgün ama ben mutlu olduğumu söyleyebilirim.” dedi.

Şampiyonluk için İtalya’ya gittiklerini belirten Derya Çayırgan, “Orada kaybettik. Üzgünüz ama, bu başarı Galatarasay’ın tarihinde ilk olan bir şey. Bu açıdan mutluyuz diyebilirim.” diye konuştu.

Rakibin çok güçlü olduğunu ve final maçında da çok iyi oynadığını dile getiren Nilay Özek ise, İtalyan temsilcisinin saha avantajlarını iyi kullandığını, Türkiye'ye kupayla dönmek istediklerini ama olmadığını kaydetti.