Şampiyon Karatecilerden Başkan Kurtulan’a Ziyaret

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Gençler Karate Ferdi İl Birinciliği müsabakalarından başarıyla dönen Anadolu Ticaret ve Ticaret Meslek Lisesi öğrencilerini tebrik etti.

Bursa 'da yapılan Gençler Karate Ferdi İl Birinciliği müsabakalarında 2 il birinciliği, 1 ikincilik ve 1 üçüncülük kazanan Ticaret Lisesi 'nin genç sporcuları, öğretmenleriyle birlikte Belediye Başkanı Sadi Kurtulan 'ı makamında ziyaret etti.

Ziyarete, Ticaret Meslek Lisesi Müdürü Zafer Erdem, Müdür Yardımcısı Coşkun Bayramoğlu, Beden Eğitimi Öğretmeni Feridun Omay ve başarılı karateciler katıldı.

Şampiyonada, 55 kilogramda Tolga Macar ve 53 kilogramda Hilal Ünlü 'nün Bursa Gençler Karate İl birinciliğini kazanırken, 53 kilogramda Zerrin Yıldırım 'ın ikincilik, 59 kilogramda ise Aslı Kolay 'ın üçüncü olarak önemli bir derece elde ettiklerini söyleyen Okul Müdürü Zafer Erdem, genç sporcuların Mayıs ayında Gaziantep 'te yapılacak şampiyona da Bursa 'yı temsil edeceklerini dile getirdi.

Ziyaretten ve alınan başarıdan duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, “Mustafakemalpaşa 'da son yıllarda spor ve eğitim alanında kazanılan dereceler gittikçe artıyor. Burada en büyük teşekkürü, çocuklarımızı en güzel şekilde yetiştiren ailelerimiz ve onları eğiten öğretmenlerimiz hak ediyor. Eğitim hayatınızdaki başarıların spora yansıması sizler kadar bizleri de çok mutlu ediyor. İnşallah daha büyük başarılara imza atacaksınız.

Sizler bizim için çok önemlisiniz, çünkü bizim geleceğimiz sizlersiniz. Öğrencilerimizden tek isteğimiz, derslerini bırakmadan, spora olduğunca fazla zaman ayırmaları. Bir sporcu için en güzel yolu, Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk 'Ben sporcunun zeki, çevik ve ahlaklı olanını severim ' diyerek çizmiştir. Bunu asla unutmayınız, yenilgiyle karşılaştığınızda dahi rakibinizin elini sıkmak, onu tebrik etme erdemini gösteriniz. Okulunuzu sevin, başarılı olmak için çok çalışın. Gaziantep 'teki şampiyonada sporcularımızın Mustafakemalpaşa 'yı en iyi şekilde temsil edeceklerine inanıyorum, kendilerine başarılar diliyorum.” diye konuştu.

Ziyaretin ardından Başkan Kurtulan, başarılı karatecilere çeşitli hediyeler verdi.