Saç Baş Yoldurdu

Beşiktaş, tur için avantajlı bir skorla dönmeyi planladığı İspanya'da hayal kırıklığı yaşadı. Siyah-Beyazlı ekibimiz Atletico karşısında ilk yarıda adeta dökülürken, kötünün kötüsü Quaresma’ydı.

İlk yarının son dakikalarına doğru Ernst 'in gönderdiği topu kontrol edemeyen Ricardo Quaresma, Beşiktaş tribünlerinden tepki aldı. Büyük umutlar bağlanan Portekizli yıldız, hiçbir şey yapmadığı ilk yarının sonunda oyundan alındı.

Siyah-beyazlı taraftar, maçın ardından otobüse doğru giden Quaresma 'yı yuhalamaya devam ederek faturayı adeta ona kesti. Yıldız futbolcu ise araçtan el kol hareketi yaparak taraftara tepki gösterdi.

Siyah-beyazlı taraftarlar, maç boyu ve sonrası sosyal medyada Q7 'yi eleştiri yağmuruna tutarken, Carvalhal ve futbolcular da Portekizli yıldız için sitem dolu ifadeler kullandı. Carvalhal, Quaresma ile ilgili soruya “Hocanın görevi, saha içinde hata ve yanlış görünce değişiklik yaparak bunu düzeltmektir” karşılığını verdi. Simao, vatandaşı için “Ben kendi adıma savunmaya yardım etmiyorum diyemem. Hatta ataktan çok defans yapıyorum” derken, İsmail Köybaşı da “Mücadele etmeden bir şey olmuyor. Kimse kusura bakmayacak, rakip kadar koşmadan skor alınmaz” diyerek Q7 'yi işaret etti.

Ernst rövanşta cezalı

Atletico Madrid karşılaşması öncesi Beşiktaş 'ta Quaresma, Sivok, Egemen, Veli, Ernst ve İbrahim Toraman ceza sınırında bulunuyordu. Bu futbolculardan Ernst, gördüğü sarı kartla ceza durumuna düştü. Alman orta saha oyuncusu, rövanş maçında forma giyemeyecek.