Gaziantepspor, Antalya Kampını Tamamladı

Gaziantepspor, Spor Toto Süper Lig'in 30.haftasında deplasmanda karşılaşacağı Samsunspor maçı hazırlıklarını sürdürdüğü Antalya kampını tamamlarken, Teknik Direktör Hikmet Karaman için sürpriz doğum günü partisi düzenlendi.

Teknik Direktör Hikmet Karaman ve Yardımcı Antrenörler Yaşar Kıyar, Hasan Özer, Serkan Emre Sefa ve kaleci antrenörü Ahmet Ziya Yüce yönetiminde yapılan antrenman ısınma koşusu ve açma-germe hareketleriyle başladı. Antrenmanın ana bölümünde taktik ve teknik çalışmalar gerçekleştirildi. Antalya kampındaki çalışmalarını tamamlayan Kırmızı-siyahlılar, akşam saatlerinde Samsun'a gidecek. Bu arada, Teknik Direktör Hikmet Karaman'a, teknik ekip ve oyuncular tarafından sürpriz doğum günü partisi düzenlendi. Takımın kamp yaptığı otelde yemek sonrası bir araya gelen futbolcular ve teknik heyet, Karaman'ı tezahüratlar eşliğinde karşıladı. Doğum günü pastasının kesilmesinin ardından tebrikleri kabul eden Teknik Direktör Hikmet Karaman, oyunculara ve teknik ekibe yaptıkları jestten dolayı teşekkür etti

Hikmet Karaman, hayatında unutamayacağı bir doğum günü kutlamanın mutluluğunu yaşadığını belirterek, 'Tüm oyuncu kardeşlerime ve teknik heyetime teşekkür ediyorum. İnşallah uzun yıllar bir arada mutlu, huzurlu ve başarılarla dolu nice yıllar yaşarız ' dedi.

Kaynak: İHA