Akdeniz Üniversitesi Stadyum Komisyonu İlk Toplantısını Yaptı

Akdeniz Üniversitesi Kampüsü içinde yapımı Mayıs 2012'de tamamlanacak olan Olimpik Stadyum'un kullanımı ile ilgili toplantı yapıldı.

Medical Park Antalyaspor'un 2012-2013 sezonundan itibaren maçlarını oynayabilmesi için kulübün Akdeniz Üniversitesi Rektörlüğü'ne talebi üzerine düzenlenen toplantı, Akdeniz Üniversitesi Genel Sekreter Vekili Bahadır Kerimoğlu başkanlığında yapıldı.


Toplantıya, Akdeniz Üniversitesi Genel Sekreter Vekili Bahadır Kerimoğlu, Antalya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü M. Tarkan Tüzmen, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Oğuz Oral Aydın, Medical Park Antalyaspor Yönetim Kurulu Üyesi Dr. M. Reşat Oktay, Medical Park Antalyaspor Genel Müdürü Süleyman Nafiz Tekgül, Antalya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Cemal Öcal, Konyaaltı Belediye İmar Müdürü Emine Akyel, Akdeniz Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Başkanı Aydın Özdemir, Akdeniz Üniversitesi Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanı Mustafa Ünlü, Akdeniz Üniversitesi Öğrenci İşleri Daire Başkanı H. Serhan Yaylacı, Akdeniz Üniversitesi Raportör Süleyman Duman, Antalyaspor eski kulüp başkanı Abdullah Dündar Uluğkay, Akdeniz Üniversitesi Özel Kalem Müdürü Teoman Kulaksız, Akdeniz Üniversitesi Emniyet Amiri Mustafa Özer katıldı.


Akdeniz Üniversitesi Genel Sekreter Vekili Bahadır Kerimoğlu'nun başkanlığını yaptığı toplantıda, Akdeniz Üniversitesi Stadyumu'nun Medical Park Antalyaspor'un kullanımına verilebilmesi için gereken hukuki, teknik ve bürokratik konular masaya yatırıldı. Tüm katılımcıların olumlu ve konuya katkı koyucu çözüm önerileri görüşüldü.


Stadyumun hakemler, ev sahibi ve misafir takım seyircilerinin güvenli bir şekilde stadyuma giriş ve çıkışlarının sağlanabilmesi için alınacak önlemler ile stadyumun teknik eksiklikleri ve UEFA kriterlerine uygun hale getirilebilmesi amacıyla katılımcıların çözüm önerileri görüşüldü.

Toplantıya katılanlar, Medical Park Antalyaspor'un müsabakalarını oynayabilmesi için görev alanlarıyla ilgili çözüme yönelik çalışmalar yaparak, en kısa sürede tekrar bir araya gelmesi kararlaştırıldı.