Cihan Kamer: Gündemimiz, Çalışmak

Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı Cihan Kamer, kulüp başkanlığı için adının geçmesinin kendisini onurlandırdığını ancak bunun camiaya zarar vermesinin de kendisini üzdüğünü söyledi.

Asbaşkan Cihan Kamer, mayıs ayında gerçekleştirilecek seçimli genel kurulu öncesi adının başkan adayları arasında geçmesiyle ilgili kulübün resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada, ''Her ne kadar bu yüce mevki için adımın geçmesi her Fenerbahçeli gibi beni son derece onurlandırmış olsa da, bu tür spekülatif haberlerin camiamıza zarar vermesi beni aynı oranda üzmektedir. Gündemimizde başkanlık değil, çalışmak var.'' dedi.

Kamer, kulübün internet sitesinde konuyla ilgili yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:
''Son günlerde ismim, Seçimli Olağan Kongremizin yaklaşması nedeniyle diğer bazı birkaç isimle birlikte başkan adaylığı için anılmaktadır.

Her ne kadar bu yüce mevkii için adımın geçmesi her Fenerbahçeli gibi beni son derece onurlandırmış olsa da, bu tür spekülatif haberlerin camiamıza zarar vermesi beni aynı oranda üzmektedir.

Bu bağlamda, camiamızın birlik ve beraberliğine gölge düşürecek haberlerden bir yenisi bugün Sabah ve Takvim'de yer almakta; Sportif Direktör olarak Marcello Lippi ile anlaştığım, Lassana Diarra ile söz kestiğim, Hamit Altıntop'un da peşinde olduğum iddia edilmektedir.

Bu tip asılsız iddialar, Sayın Aykut Kocaman başta olmak üzere şu an görevini layıkıyla yapmakta olan tüm çalışma arkadaşlarımıza büyük haksızlık; emeklerine saygısızlıktır.

Şahsi olarak temel gayemin, görev süremi alnımın akıyla tamamlamak olduğunu içtenlikle hatırlatır, camiamızdan da bu tip haberlere itibar etmemelerini önemle rica ederim.''