Galatasaray Yönetimi Vali Ali Kolat'ı Ziyaret Etti

Galatasaray İkinci Başkanı Ali Dürüst, Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Ali Gürsoy ve Abdurrahim Albayrak, Sivas Valisi Ali Kolat'ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Sivas Valisi Ali Kolat, Galatasaray'ın ülkeyi çok iyi tanıtan bir camia olduğunu söyleyerek, 'Galatasaray camiası gerçekten de büyük bir camia. 1905'ten beri gelişerek varlığını sürdüren bir camia. Ülkemizi de çok iyi tanıtan bir takım. Sizlere başarılar diliyorum 'dedi.

Galatasaray İkinci Başkanı Ali Dürüst de geçtiğimiz günlerde trafik kazası geçiren Ali Kolat'a geçmiş olsun dileklerini iletti. Sivasspor'a da başarılar dileyen Dürüst, 'Biz de burada olmaktan dolayı çok mutluyuz. Tarihi bir şehirde hava soğuk ama buranın misafirperverliğiyle sahiden ısıttınız burayı. İnşallah bu akşam da güzel bir maç olacak. Önemli olan bizim için dostluk. Sivasspor'a da başarılar diliyorum 'ifadelerini kullandı.

Ziyarette, Ali Dürüst Vali Kolat'a Elmander'in formasını hediye ederken, Vali Kolat'da UNESCO tarafından Dünya Miras Listesi'ne alınan Divriği Ulu Cami'nin plaketini hediye etti.

Kaynak: İHA