Ceviz, 3 Puanı Camiaya Armağan Etti

Spor Toto 3.Lig 2. Grup lideri Nazilli Belediyespor Teknik Direktörü Mustafa Ceviz, hafta sonu deplasmanda aldığı 3-1’lik Batman Petrolspor maçını değerlendirdi.

Belediye Başkanı Haluk Alıcık 'ın, maç öncesi ve otelde yaptığı konuşmaların futbolcuların morallerini artırdığını ifade eden Ceviz; “Batman 'a gelerek bizlere moral veren başta Belediye Başkanımız Haluk Alıcık olmak üzere tüm yöneticilerimize teşekkür ediyoruz. Aldığımız 3 puan hem yöneticilerimize hem de Nazilli camiasına armağan olsun” dedi.

Ceviz bundan sonraki müsabakalara daha da dikkatli çıkacaklarını ifade ederek; “Lig zorlu bir maraton. Batman Petrolspor maçında aldığımız 3-1 'lik farklı galibiyetten dolayı oyuncularımı tebrik ediyorum. Mükemmel bir maç oynadık. Taktik anlayışı olarak rakibe fazla alan bırakmadan ve kendi kazandığımız topları da çok çabuk dikine oynayarak, iyi pas yaparak rakip kalede çok güzel pozisyonlar ürettik. Devamında da Okan 'ın 2 tane biri Aykut biri de Muğdat 'a çıkardığı güzel paslarla 2-0 olunca galibiyeti biraz daha güçlendirdik. Kaleci Hakan özellikle ilk yarıda 2 tane çok kritik kurtarış yaparak rakibe gol atma imkanı vermedi. Savunmamız çok dikkatli oynayarak rakibe pozisyon yaşatmadı. Bizi tek üzen Erhan 'ın maçın 43. dakikasında atılan bir şişe sonucunda sakatlanması ile zorunlu bir değişiklik yaptık. Erdinç 'te oyuna girdikten sonra görevini tam yaptı. Özellikle orta sahada Furkan ve Ali Setirekli çok iyi mücadele ettiler. Kazandığımız topları çok çabuk forvete aktararak takım olarak hem hücum zenginliğini hem de rakibin orta sahadaki bizi engelleme çabasını geride bırakmış olduk. İkinci yarıya 2-0 bir moralle çıktık. Devre arasında maçın ikinci yarısında da aynı futbol ve mücadele ile oynamalarını istedik. İkinci yarıda da hemen Muğdat 'la 3. golü bulduk. Hem rakip takım oyuncuları hem de taraftarları bizim 3-0 'lık skorumuzu görünce oyundan düştü, taraftarları da sustu. Biz biraz daha pas yaparak, biraz daha geride dikkatli oynayarak maçı 3-0 bitirmeyi planladık. Ama uzatma dakikalarında rakibin kullandığı faul atışında defanstan seken topla golü yedik. Bu saatten sonra bu gol önemli değildi. Ben Batman deplasmanına gelerek bizleri gerek otelde gerekse maç öncesi soyunma odasında yaptığı moral ve motivasyon konuşmaları çok etkili oldu. Başkanımıza ve Nazilli camiasına bu önemli maçtan 3 puan kazandırdığımız için mutluyuz. 3 puanı camiamıza armağan ediyoruz” dedi.

“SEZONUN EN İYİ OYUNUNU OYNADIK”
Nazilli Belediye ve Nazilli Belediyespor Onursal Başkanı Haluk Alıcık, Diyarbakır havaalanında yaptığı açıklamada 'Nazilli halkına ne söz verdiysek yerine getirdik. Şimdi tek eksiğimiz Nazilli Belediyespor'un şampiyon olarak 2. lige çıkması kaldı. Bunu da Allahın izniyle bu sezon başaracağız ' dedi. Batman 'da galip geldikleri için çok mutlu olduklarını ifade eden Başkan Alıcık; 'Baktığımızda sezonun en iyi oyununu oynadığımızı söyleyebiliriz. Çocuklarımız sahada neredeyse adım atmadık nokta bırakmadılar. Biraz daha dikkatli oynasaydık çok daha farkla yenebilirdik. Çocuklarımızın hepsi şampiyonluk maçı gibi oynadı. Önümüzde 3 zorlu maç var. Bu hafta sonu bayız sonra Maltepe geliyor, Çarşamba günü Yalı maçımız ve daha sonra Pazar günü Küçük Çekmece geliyor. 7 günde 3 zorlu maçı da aldığımız noktada bu işi büyük ölçüde garantilemiş olacağız. Şuan da baktığımızda Keçiörengücü ile 12, Batman Petrolspor ile 14 puan fark az değil. Bu maç bizim takım olduğumuzu gösterdi. Teknik heyetimize, futbolcularımıza, yöneticilerimize ve özellikle de Batmanlı işadamı dostlarımıza çok teşekkür ediyorum”

“BATMAN PETROLSPOR MAÇINA ÖZEL PRİM”

Başkan Alıcık; “Bu maç için özel bir galibiyet primimiz oldu. Nazilli 'den yola çıktığımız da bu prim 1,250 TL idi ben 500 'er TL daha maç için ek prim verdim. Daha sonra ise yöneticilerimizden Özgen Türker 5 bin TL ve Nevzat İzgü 5 bin TL prim vereceğini söyledi. Bu da yaklaşık futbolcuların 2.300 TL gibi bir rakam yapıyor. Bu mutluluğu yaşattılar bu para onlara helal olsun” dedi.

Öte yandan siyah beyazlı ekip bay geçtiği haftada boş durmayarak cumartesi günü Menemen'de Menemen Belediyespor ve Salı günü de saat 14:00 'da Nazilli'de Bandırmaspor ile hazırlık maçı yapacak.

Kaynak: İHA