Beşiktaş, Madrid'e Umutlu Gitti

Beşiktaş, 8 Mart Perşembe günü İspanya'da Atletico Madrid takımı ile oynayacağı UEFA Avrupa Kupası maçı için Madrid'e gitti.

Sabah kendi tesislerinde Atletico Madrid maçının hazırlıklarına başlayan, öğleden sonra da özel bir uçakla Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan Madrid'e giden takımda Almeida yer almazken şu futbolcular bulunuyor:

Rüştü Reçber, Cenk Gönen, Umut Kaya, İsmail Köybaşı, Manuel Fernandes, İbrahim Toraman, Tomas Sivok, Quaresma, Veli Kavlak, Mustafa Pektemek, Ekrem Dağ, Necip Uysal, Simao Sabrosa, Holosko, Alves, Sidnei, Fabian Ernst, Edu, Egemen Korkmaz, Muhammed Demirci, Atınç Nukan '

Siyah - beyazlı takımda Trabzonspor ile oynanan maçta sakatlanan Almeida ise bu maçın kadrosuna alınmadı. Havalimanında taraftarlar futbolcularla bol bol resim çektirdi.

İBRAHİM TORAMAN: İYİ BİR SONUÇLA DÖNMEK İSTİYORUZ

Havalimanında basın mensuplarına açıklamalarda bulunan İbrahim Toraman, Atletico Madrid maçından iyi bir sonuçla dönmek istediklerini söyledi. Tecrübeli futbolcu, şöyle konuştu: 'UEFA'da ülkemizi temsil ediyoruz. Bizim adımıza zor bir maç. Ancak Beşiktaş olarak Türkiye'yi temsil ettiğimizin bilincindeyiz. Sorumluluğumuz var. Ligde iyi gitmiyoruz ama bizim adımıza Atletico Madrid maçı daha önemli oradan iyi sonuçla dönmek istiyoruz. Alacağımız sonuçla camiamızı mutlu etmek istiyoruz. '