Başkan Aysal'dan Galatasaray Medical Park’a Moral Yemeği

Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Ünal Aysal, Antakya'da düzenlenecek Spor Toto Türkiye Kupası maçları öncesi Galatasaray Medical Park Kadın Basketbol Takımı teknik heyet ve oyuncularına Galatasaray Adası’nda yemek verdi.

Yemeğe Başkan Ünal Aysal 'ın dışında, Başkan Yardımcıları Refik Arkan ve Adnan Öztürk ile Yönetim Kurulu Üyeleri Sedat Doğan, Mete Başol ve Sportif Koordinatör Bülent Tulun da katıldı.

Başkan Ünal Aysal, Antrenör Ceyhun Yıldızoğlu ve sarı - kırmızılı oyuncular Işıl Alben ve Diana Taurasi GSTV 'ye açıklamalarda bulundu. Başkan Ünal Aysal, Galatasaray Medical Park 'ın Antakya 'dan kupayla geleceğine inandığını söylerken, “Bu akşam hep beraber hem onları yüreklendirmek hem de kalben onlarla beraber olduğumuzu hissettirmek için buradayız. Sohbetimiz çok samimi ve dostane geçti. Ben taraftarlarımızdan, kızlarımızın maçlarına daha çok gitmelerini ve onları daha çok desteklemelerini rica ediyorum. Taraftarlarımız onlara güçlerini her an hissettirmeliler. Sporcularımız da bunların karşılığında bizlerden başarılarını esirgemeyeceklerdir.” dedi.

Galatasaray Medical Park Antrenörü Ceyhun Yıldızoğlu, Türkiye Kupası 'nı kazanarak yollarına devam etmek istediklerini belirtirken, “Başkanımızın bizi böyle kupa öncesi ağırlaması hem oyuncularımız için hem bizim için gerçekten çok gurur verici bir olay. Başkanımız bugün bizden ne istediğini açık bir şekilde ifade etti, anlattı. Sezona kupayla başladığımız için Türkiye Kupası 'nı kazanarak yolumuza devam etmek istiyoruz. Tabii ki kolay bir iş olmadığını biliyoruz, hedefimize adım adım gitmek istiyoruz. İlk rakibimiz Kayseri Kaski. Şimdiye kadar oynadığı basketbolla gücünü göstermiş bir takım. Biz öncelikle Kaski 'yi yenmek ve gösterebildiğimiz mücadeleyi göstererek sonuca gitmek istiyoruz.” şeklinde konuştu.

Düzenlenen yemeğin kupa öncesi kendileri için büyük moral olduğunu ifade eden Kaptan Işıl Alben “Başkanımıza ve yöneticilerimize teşekkür ediyoruz. Onların desteğini ve inancını hissetmek bize güç veriyor. Kupada 4 günde 3 maç oynayacağız. Burada sürprizlerin olabileceğini biliyoruz. Sezon başında 4 kupa hedefimiz vardı, kötü mağlubiyetler almış olsak da kaybettiğimiz hiçbir şey yok. Oradan da kupayla dönüp, koymuş olduğumuz hedefleri gerçekleştirmek istiyoruz.” dedi.

Diana Taurasi ise “Bizim için çok güzel bir yemek oldu. Başkanımız ve yöneticilerimizle birlikte hep bir arada olduk. Türkiye Kupası 'nda elimizden gelen en iyi mücadelemizi vereceğiz ve kupayı kazanmaya çalışacağız. Zor bir turnuva olacak ama şampiyonluk için tecrübe ve heyecana sahibiz.” ifadelerini kullandı.