Badmintonun Sultanları Türkiye Şampiyonası'na Hazırlanıyor

Elazığ'da düzenlenen Genç Kızlar Badminton Grup müsabakalarında ikinci olan Atatürk Kız Lisesi Badminton takımı, Türkiye Şampiyonası hazırlıklarına başladı.

Elazığ'da düzenlenen grup müsabakalarında, oynadığı 7 karşılaşmasının 6'sını 5-0 kazanan ve son maçını 4-1 kaybeden Atatürk Kız Lisesi Badminton takımı, grubu ikinci tamamlayarak, Türkiye Şampiyonası'na katılmaya hak kazandı.

Türkiye Şampiyonası'nın ne zaman ve nerede yapılacağı henüz belli olmazken, Atatürk Kız Lisesi Badminton takımı hazırlıklarına başladı. Takım antrenörü Filiz Nur Özen, çalışmalarla ilgili gazetecilere bir açıklamada bulundu. Özen, grup müsabakalarında iyi bir performans ortayakoyduklarını ifade ederek, 'Elazığ'da gerçekleştirilen grup müsabakalarında oynadığımız 7 karşılaşmanın 6'sını kazandık ve 1'inde mağlup olduk. Aldığımız bu sonuçla grubu ikinci tamamladık ve Türkiye Şampiyonası'na katılmaya hak kazandık. Grup müsabakaları sonrasında ara vermeden Türkiye Şampiyonası hazırlıklarına başladık. Amacımız Türkiye Şampiyonası'nda da, iyi bir derece elde etmek ' dedi.

Özen, kendilerine desteklerini esirgemeyen Atatürk Kız Lisesi Müdürü Şükrü Kısak ve Müdür Baş Yardımcısı Bahriİspir'e de teşekkür etti

Öte yandan Atatürk Kız Lisesi Badminton takımına, Tefal mağazaları ile Alp ambalaj tarafından malzeme yardımında bulundu. Takıma sponsor olan firmalar forma, eşofman ve çanta yaptırarak, takıma destek verdi.

Kaynak: İHA