7 Ocak Engelliler Takımı Galibiyet Sevinci Yaşıyor

Türkiye Bedensel Engelliler Basketbol Ligi ‘D’ grubunda mücadele eden 7 Ocak Engelliler Basketbol Takımı, deplasmanda karşılaştığı Mersin Büyük Şehir Belediye Engelliler Takımını 44-69 yenmeyi başardı.

7 Ocak Engelliler Takımı maçın ilk periyotunu 7–14, ikinci periyotunu 21–33 kazandı. Karşılaşmanın ikinci yarısında da üstünlüğünü sürdüren takım, bu yarıda ise üçüncü periyotu 34–47, dördüncü periyotu ise 44–69 kazanarak sahadan galibiyetle ayrıldı.

Kulüp Başkanı Muttalip Altun, “Kardeş takımlarımızdan Mersin Büyükşehir Belediyesi Engelliler takımı karşısında kazandığımız için mutluyuz. Bizleri çok iyi ağırladılar. Osmaniye 'yi temsil etme bilincinde olan ve Osmaniye 'nin adını daha başarılı bir şekilde yükseklere taşımaya çalışan değerli oyuncu kardeşlerimi yürekten tebrik ediyorum. Bu galibiyeti geçen hafta içerisinde trafik kazası geçirdiği için aramızda bulunamayan değerli oyuncumuz Serdar Gökşen ile rahatsızlığından dolayı maça katılamayan İsmail Arslan kardeşimize hediye ediyoruz.” dedi.