2 Bin 500 Kıck Boks Sporcusu Kırşehir'e Geldi

Murat Uzun Ferdi Türkiye Kick Boks Şampiyonası için 2 bin 500 sporcu Kırşehir'e geldi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nün organizesi ile Ahi Evran Üniversitesi'nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen Ferdi Türkiye Şampiyonası için Kırşehir'e gelen Kick Boks Fedarasyon Başkanı Salim Kayıcı açıklamalarda bulundu.

Kayıcı, Kırşehirlilerin kendilerine verdiği değerden dolayı memnun olduğunun altını çizerken, 'Ben herkese teşekkür ediyorum. Geçmiş dönemlerde de Kırşehir'de bulunmuştum. O günlerden bu yana geçen zaman içerisinde insanlar beni çok aradılar. Bizlerde Kırşehir'de Türkiye Şampiyonası yapmanın uygun olacağını düşündük ' dedi.Turnuvaya ismini veren 'Murat Boz ' ile ilgili açıklama da yapan Kayıcı, 'Bizler ahde vefaya önem veriyoruz. Gerçekleştireceğimiz turnuvalarımız da hayatını kaybetmiş ve sporda çok emeği olan arkadaşlarımızın adını kullanmayı kendimize bir görev addettik o yüzden de Murat Uzun ismini kullanmayı tercih ettik ' şeklinde konuştu.

56 ilden sporcu, çalıştırıcı ve hakemin Kırşehir'e geldiğini belirten, 'Bizler Kırşehir'e değer verdik. Kırşehirlinin de turnuvaya değer vereceğini düşünüyoruz. Özellikle gençlerin turnuvaya gelmelerini umut etmekteyim. Sporun ve sporcunun sevilmesi adına turnuvanın önem taşıyacağı kanaatini taşıyorum. Gördüm ki Kırşehir'de bizlerin yapacağı bir şey yok, Allah razı olsun her şey en ince ayrıntısına kadar düşünülmüş herkese katılan tüm sporcularımız adına teşekkür ederim ' ifadelerini kullandı.

Kaynak: İHA