Nazilli’de Şampiyonluk Provası

Spor Toto 3.lig 2. grup lideri Nazilli Belediyespor deplasmanda aldığı Batman Petrolspor galibiyeti ile puanını 60'a çıkartarak en yakın rakibine 12 puan fark attı.

Zorlu Batman deplasmanını 3 golle 3 puan alarak başarıyla tamamlayan Siyah İncilerde en fazla sevinci ise deplasmana gelemeyen taraftar yaşadı. Olumsuz hava şartları nedeniyle Batman'dan yaptıkları uçak yolculuğu 2 saat rötarlı gerçekleşen Nazilli ekibini, sabaha karşı saat 03.00 sıralarında Nazilli'ye 5 kilometre kala İsabeyli döner kavşağında 30 araçla karşılayan taraftar grubu siyah incileri taşıyan otobüsü konvoy eşliğinde şehir turu attırarak tesislere uğurladı. Belediye Başkanı Haluk Alıcık başta olmak üzere Kulüp Yönetim Kurulu Üyesi 10 kişi, teknik heyet ve futbolcuları meşale gösterileri ve davul zurna eşliğinde karşılayan taraftar grubu Başkan Alıcık'a çiçek vererek başarıyı kutladı.“

NAZİLLİ ŞAMPİYON GİBİ”

Şampiyonluk turu provasına benzeyen karşılama heyeti başında MHP Nazilli İlçe Başkanı Kürşat Engin Özcan, Nazilli Ülkü Ocağı Başkanı Şükrü Irgat ve diğer yönetim kurulu üyeleri ile yüze yakın taraftarın büyük coşkuyla karşıladıkları Batman Fatihi ekip taraftarın kucaklarında şampiyonluk sloganları ile karşılandı. Maç fazlasıyla en yakın rakibi olan Keçiörengücü'ne 12, Batman Petrolspor'a da 14 puan fark atan siyah beyazlı ekip şampiyonluk yolunda zirvede yalnız ilerliyor. Nazilli Belediye Başkanı ve Kulüp Onursal Başkanı Haluk Alıcık, Nazilli taraftarını soğuk havaya rağmen bekledikleri için çok teşekkür ederken; “Dönüş yolculuğumuz uçak seferlerinin gecikmesi nedeniyle 2 saat rötarlı gerçekleşti. Sabah karşı saat 03.00 sıralarında Nazilli'ye ulaştık. Buna rağmen vefakar taraftarımız 30 araçla bizi davul zurna eşliğinde karşıladılar. Gerçekten çok mutlu olduk. Nazilli Belediyespor camiasının ne denli büyük olduğunu bir kez daha gördük. Tüm olumsuzluklara rağmen Batman'dan aldığımız 3 puan bizi zirveye perçinledi. Futbolcularımı, teknik heyetimi ve taraftarımız yürekten kutluyorum. Bu camiaya ancak şampiyonluk yakışır” dedi.Taraftar grubu da batman galibiyeti nedeniyle ekibi kutlayarak şampiyonluk yemini ettiler.

Kaynak: İHA