Hayalim Galatasaray'ın Özel Bir Uçağının Olması

TRT 1 canlı yayınına bağlanan Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Abdurrahim Albayrak, kulübün kendisine ait bir özel uçağının olması gerektiğini söyledi.

Spor Toto Süper Lig'de Sivasspor ile karşılaşacak olan Galatasaray'ı taşıyan uçak, yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle Sivas'a inemedi. Galatasaray kafilesini taşıyan uçak Kayseri Erkilet Havaalanı'na yönlendi. Tekrar Sivas'a hava yoluyla ulaşan Galatasaray kafilesi havada zorlu anlar yaşayınca Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Abdurrahim Albayrak, TRT 1 canlı yayına bağlanarak, kulübün kendisine ait bir özel uçağı olması gerektiğini söyledi.

ZORLU YOLCULUĞUN HİKAYESİNİ ANLATTI
Galatasaray kafilesi Süper Lig'de Sivasspor maçı öncesi Sivas'a ulaşmakta zor anlar yaşayınca, Abdurrahim Albayrak'tan canlı yayında uçak isyanı geldi. Galatasaray'ın zorlu bir yolculuktan sonra Sivas'a ulaştığını söyleyen Albayrak, zorlu yolculuğun hikayesini canlı yayında anlattı.

BENİMDE ÖYLE BİR HAYALİM VAR

Kulübe ait bir özel uçağı olması gerektiğini kaydeden Albayrak 'Avrupa'da bir çok kulübün kendisine ait özel bir uçağı var. Onun içinde Galatasaray'ında kendisine ait bir özel uçağı olmalı. Nasıl Galatasaray UEFA kupasını aldığında, THY uçağımızı nasıl resimlerle donattıysa, inşallah bir günde Galatasaray'ın öyle bir özel uçağı olur. Benimde öyle bir hayalim var. 'dedi.

BEYAZ GAZETE