Beşiktaş Trabzonspor Maçından Notlar

Trabzonspor'da sakatlıkları geçen Burak Yılmaz ve Olcan Adın ilk 11'de sahaya çıktı Bordomavili takım, son Mersin İdmanyurdu maçından 3 farklı oyuncuyla maça başladı.

Spor Toto Süper Lig'de Beşiktaş ile deplasmanda karşılaşan Trabzonspor'da sakatlıkları geçen Burak Yılmaz ile Olcan Adın ilk 11'de sahaya çıktı

A Milli Futbol Takımı'nın hafta içinde Slovakya ile yaptığı özel maç için aday kadroya çağrılan ve kamp sürecinde hafif sakatlıkları bulunan her iki forvet oyuncusu da Fiyapı İnönü Stadı'nda 11'de forma giydi.

Bordo-mavili takımda sakatlıkları bulunan Halil Altıntop, Glowacki, Vittek ve Cech ile sarı kart cezalısı Alanzinho ise maç kadrosunda yer almadı. -Kadroda 3 değişiklik- Trabzonspor, Beşiktaş karşısına son Mersin İdmanyurdu maçından 3 farklı oyuncuyla çıktı. Bordo-mavili takımda son Mersin İdmanyurdu maçından farklı olarak, sarı kart cezası biten Burak Yılmaz'ın yanı sıra, Adrian ve Celustka 11'de sahaya çıkarken, sarı kart cezalısı Alanzinho ile sakatlığı bulunan Cech maç karosuna alınmadı, Henrique ise yedek soyundu.

Kaynak: AA