Yalçın Karadeniz: Trabzonspor Mağlubiyetine Kılıf Aramayalım

Beşiktaş Başkanvekili ve Divan Kurulu Başkanı Yalçın Karadeniz, Trabzonspor karşısında alınan mağlubiyet karşısında neden aranmaması gerektiğini söyledi.

Karşılaşmanın bitiminde basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Karadeniz, 'Maça bayan taraftarlarımız damgasını vurdu. Bizi çok iyi desteklediler. Birinci devre denk mücadele şeklinde geçti. İkinci yarı farklı oldu. Bu maçı alsaydık perşembe günü Avrupa Kupası'ndaki maça moralli gidecektik. Ama olmadı. ' diye konuştu.


Bir gazetecinin 'Mart ayı içinde yapılacak başkanlık seçimi var. Bu durum takımı olumsuz etkiledi mi ? ' sorusuna ise şu cevabı verdi: 'Hiç bir ilgisi yok. Bu teknik bir konudur. Teknik heyet sahada, oyuncular sahada. Onlara karışan yok. Tayfur Havutçu'muz işin başında. Bizimle ilgili konu yok. '

Öte yandan takım içinde herhangi bir mali problem olup olmadığının sorulması üzerine Yalçın Karadeniz, 'Hayır yok. Mağlubiyete kılıf aramayalım. İyi oynayamadık ve bunun neticesinde mağlubiyetti. Bunu kabul etmemiz gerekir. ' diye konuştu.