Kritik Maç Sıfırın Altında 12’de Oynanacak

Yoğun kar yağışı nedeniyle Sivas’ta hayat olumsuz etkileniyor. Aralıklarla devam eden kar yağışı nedeniyle ulaşımda aksaklıklar meydana geliyor. Kar kalınlığının yüksek kesimlerde 2 metreye ulaştığı Sivas’ta kriz merkezinden alınan bilgiye göre, merkeze bağlı 103 olmak üzere il genelinde 1035 köy yolu ulaşıma kapalı bulunuyor.

İl Özel İdaresi ve Karayolları ekipleri kapanan yolları açmak için yoğun çaba sarfediyor. Zaman zaman tipi şeklinde etkili olan yağış ekipleri zor durumda bırakıyor. Diğer yandan olumsuz hava koşulları sebebiyle il genelinde 62 köy ile haberleşme sağlanamazken 13 köye ise elektrik verilemiyor.

Sivas 'ı ilçelere bağlayan il yollarının kapalı olduğu belirtilirken, Sivas-Malatya karayolunun da ulaşıma kapalı olduğunu kaydedildi. Olumsuz hava koşullarının önümüzdeki günlerde de devam etmesi beklenirken yarın 4 Eylül Stadı'nda oynanacak olan Sivasspor - Galatasaray karşılaşmasında hava sıcaklığının en düşük sıfırın altında 12, en yüksek ise sıfırın altında 2 olacağı tahmin ediliyor.