Carvalhal: Trabzonspor Galibiyeti Hak Etti

Beşiktaş Teknik Direktörü Carlos Carvalhal, Trabzonspor'un galibiyeti hak eden taraf olduğunu söyledi.

Takımının kendi sahasında Trabzonspor'a 2-1 mağlup olduğu karşılaşmanın bitiminde düzenlenen basın toplantısına katılan Portekizli teknik adam, stada gelerek kendilerini destekleyen kadın ve çocuk taraftarlara teşekkür ederek, 'Onlar bize güzel destek verdi. Galibiyet armağan etmek isterdik fakat bunu başaramadık. Trabzonspor'u tebrik ediyorum. Kazanmayı hak eden taraftılar. Oyuncularım hakkında mücadele etmedi asla diyemem sonuna kadar iyi mücadele ettiler. İşin gerçeği iyi oynamadık iyi bir ortaya koyamadık ' diye konuştu.


Genç teknik adam, sakatlıklar nedeniyle takım içinde birçok değişiklikler yapmak zorunda kaldıklarını ifade ederek, sözlerini şöyle sürdürdü: 'Maçlar çok yoğun geçiyor. Bu nedenle yüklenmeler oluyor. Böyle olunca sakatlıklar ortaya çıkıyor. Bugün savunma bloğunda oynayan oyuncular ilk defa bir arada oynadı. Koordinasyon sorunu ortaya çıktı. Bu sakatlıkların ortaya çıkmasında temeli oyuncularımız yoğun maç oynamasıdır '

Bir gazetecinin 'Takım olarak derbileri kazanamadınız. Bu konuda neler söyleyeceksiniz ? ' sorusuna ise Carvalhal, 'Maalesef Türkiye'de bu yıl yoğun bir maç trafiği var. Fenerbahçe ile oynadığımız maç öncesinde 7 gün içinde üç maç oynadık. Yine Galatasaray maçına iki gün sonra çıktı. Avrupa'da yolumuza devam ediyoruz. Yarış hiçbir şekilde eşit şartlar altında oynanmıyor. ' dedi.