Beşiktaşlı Futbolcular: Trabzonspor Galibiyeti Haketti

Beşiktaşlı İbrahim Toraman ve Ersan Gülüm, Trabzonspor'un galibiyeti hak eden taraf olduğunu söyledi.

Siyah-beyazlı takımın kendi evinde Trabzonspor'a 2-1 mağlup olduğu karşılaşmanın bitiminde düzenlenen basın toplantısına katılan yıldız oyuncu, 'Bizi desteklemeye gelen bayan ve çocuk taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz. Onları mutlu edemedik. Bugünkü karşılaşma sezonun en kötü maçıydı. Trabzonspor istekli ve arzulu oynadı. Sonuçta mağlup olduk, üzgünüz. Perşembe günü UEFA maçımız var ona konsantre olmalıyız ' diye konuştu.


Bir gazetecinin 'Medyada paralarınızı alamadığınız için oynamadığınız yazılıp çiziliyor. Bu yazılanlar sizi etkiliyor mu ? ' şeklindeki bir soruya İbrahim Toraman, 'Biz her zaman işimizi iyi yapmamız gerekiyor. Yüzde yüz oyuna konsantre olmalıyız. Saha içinde bazı sıkıntılar yaşıyoruz ' diye cevap verdi.


Basın toplantısına katılan Ersan Gülüm de, Trabzonspor'un galibiyeti hak eden taraf olduğunu söyledi. Ersan, 'Trabzonspor iyi bir performans ortaya koydu. Biz öne geçmemize rağmen 1-0'lık galibiyeti tutamadık. Rakip kazanmak istedi ve kazandılar. Bu süreci en kısa sürede toparlarız ' dedi.


Bir gazetecinin 'Lider Galatasaray ile aradaki puan farkı açıldı. Play-off'larda bile rakip sizden avantajlı olacak. Şampiyonluk hedefi ne kadar gerçekçi olur ? ' sorusuna ise genç oyuncu, 'Biz Galatasaray'ı düşünmüyoruz. Kendi performansımızı düşünüyoruz. Play-off'larda bu durum farklı olur. Onlarda yakında düşüş sürecine girebilir. Rakiplerimiz haftada bir gün maç oynarken biz bazen haftada üç maç oynadık. Her takım bunu yapamaz ' diye cevap verdi.