Abdurrahim Albayrak: Çok Önemli Bir Deplasman

Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Abdurrahim Albayrak, Spor Toto Süper Lig’de kolay maç olmadığını belirterek, “Sivasspor deplasmanı bizim için çok önemli bir deplasman.” dedi.

Spor Toto Süper Lig'in 29. hafta son maçında yarın Sivasspor'la karşılaşacak Galatasaray, öğle saatlerinde hazırlıklarını tamamlayarak, Sivas'a hareket etmek üzere Atatürk Havaalanı'na geldi.

Havaalanında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Abdurrahim Albayrak, Sivasspor 'un oynadığı futbolla herkesin takdirini kazanan bir takım olduğunu dile getirerek, “İlk dört için mücadele ediyorlar. Puan durumları da iyi. Ama biz de yolumuza devam etmek adına puanlar almak için Sivas 'a gidiyoruz.” ifadelerini kullandı.

Albayrak, “Puan farkının daha fazla açılabileceğini düşünüyor musunuz?” şeklindeki bir soruya “Çok güçlü rakiplerimize karşı açılan puan farkı var. Fatih Terim 'e ve teknik ekibe teşekkür ediyoruz. Bundan sonra birbirinden zorlu 6 maç var. Geriye baktığımızda bu zorlu maçları teker teker aştığımızı görüyoruz. Bundan sonraki maçların da zor olacağını biliyoruz. Bunları teker teker oynayıp hayırlıysa hedefimize ulaşmak istiyoruz.” cevabını verdi.

FUTBOLCULAR VE BÜTÜN EKİP ÇOK FARKLI PRİMLERİ HAK EDİYOR

Prim vaatlerinin olup olmadığı yönündeki bir soruyu da cevaplayan Albayrak, futbolcuların ve bütün ekibin çok farklı primler hak ettiğini söyledi. Albayrak, şu ifadeleri kullandı:

“Prim her zaman vardır. Futbolcularımız ve bütün ekip çok daha farklı primleri hak ediyorlar. İnşallah şampiyonluktan sonra o çok farklı hak ettikleri primleri de alırlar.”

Fenerbahçe Sportif Direktörü ve Teknik Sorumlusu Aykut Kocaman 'ın Spor Toto Süper Lig 'de 2 hafta sonra Galatasaray 'la yapacakları maçla ligin kendileri adına yeniden başlayacağını söylediği ve bu konudaki düşünceleri sorulan Abdurrahim Albayrak, “Aykut öyle bir şey söylemiştir. Bunun üzerine bir şey söylemek istemiyorum. Kendileri açısından böyle bir mesaj vermek istemişlerdir saygı duyuyorum.” karşılığını verdi.


SİVASSPOR MAÇI KAMP KADROSU

Teknik direktör Fatih Terim, Sivas'a götüreceği 19 kişilik maç kadrosunda, şu isimlere yer verdi:
Aykut Erçetin, Fernando Muslera, Gökhan Zan, Tomas Ujfalusi, Hakan Balta, Semih Kaya, Emmanuel Eboue, Sabri Sarıoğlu, Ceyhun Gülselam, Aydın Yılmaz, Selçuk İnan, Felipe Melo, Albert Riera, Yiğit Gökoğlan, Emre Çolak, Johan Elmander, Milan Baros, Necati Ateş, Sercan Yıldırım.