Yerköy’de Futbol Okulu Antrenmanlara Başladı

Yozgat’ın Yerköy ilçesinde 8-16 yaş grubu çocuklara futbolu sevdirmek ve futbol becerilerini geliştirmek amacıyla kurulan futbol okulu antrenmanlara başladı.

Yerköy Stadyumunda antrenmanlara başlayan futbol okulunda Beden Eğitimi Öğretmeni ve Futbol Antrenörü Muammer Öz, çalışmaların Salı, Perşembe, Cumartesi ve Pazar olmak üzere haftada 4 gün olduğunu söyledi.

Eğitimlerin 6 ay süreceğini ifade eden Öz, “Futbol Okulunun temel amacı, futbol yeteneği olsun yada olmasın futbola ilgi duyan, 8-16 yaş arası tüm öğrencilerimize en iyi şekilde hizmet etmek ve en iyi çalışmayı sunmanın yanında bilgi, beceri ve öz güveni sağlamaktır. Okulumuz, Yıl içersinde iki dönem olmak eğitim vermeyi planlamaktayız. Okulumuz, devam ettiği sürece tüm öğrencilerimize servis imkanı ve antrenmanlar için gerekli olan spor malzemelerini futbol okulu olarak tedarik ediyoruz.” dedi.

Öz, Futbol okuluna katılan öğrenciler arasında 8-10 yaş grubu ve 11-13 yaş gurubu olmak üzere iki grup olarak antrenmanlara çıktıklarını sözlerine ekledi .