Spor Genel Müdürü Baykan, Tekvando Milli Takım Kampını Ziyaret Etti

Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan, 9. Gençler Dünya Şampiyonası'na katılacak olan tekvando milli takım kampını ziyaret etti.

Angora Otel'de çalışmalarını sürdüren millileri ziyaret eden Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan’a , Genel Müdür Yardımcısı Tamer Taşpınar, Tekvando Federasyonu Başkanı Metin Şahin ve Genel Koordinatör Ramazan Erçin eşlik etti. Baykan ziyaretten sonra yaptığı açıklamada, “Milli Takım formasının sorumluluğunu taşıyarak elinizden geleni yapacağınıza inanıyorum. Buraya kadar yükselmeniz sizlerin çok kaliteli birer sporcu olduğunu da gösteriyor. Evlerinizden ailelerinizden ve okulunuzdan fedakârlık yaparak Türkiye’yi temsil edeceksiniz. Sizlere dünya şampiyonasında başarılar diliyorum.” dedi.

Genel Müdür yardımcısı Tamer Taşpınar ise, “Sizleri bu milli takım forması ile gördüğüm zaman geçmişte milli takımda yaşadığım heyecanı yeniden yaşıyorum. Ben spordan çok fayda gördüm ve sizlerin de göreceğine inanıyorum. Dünya şampiyonasında hepinizin başarılı olacağına inanıyorum." diye konuştu.

Dünya Taekwondo Federasyonu (WTF)'nin düzenlediği 9. Gençler Dünya Tekvando Şampiyonası 4 - 8 Nisan 2012 tarihleri arasında Mısır'ın Sharm el-Sheikh şehrinde yapılacak.