Potanın Menekşeleri Mersin’den Galibiyetle Döndü

Basketbol Kadınlar 2. Ligi Play-Off eleme turu ilk maçında Orduspor deplasmanda Mersin Üniversitesi’ni 79-62 mağlup ederek seride durumu 1-0 yaptı.

Bu sezon yeni kurulmasına rağmen büyük bir başarı sağlayan ve iki ABD’li basketbolcuyu kadrosuna katarak popülaritesini arttıran Orduspor Kadın Basketbol takımı, şampiyonluğa göz kırptı.

Orduspor Kadın Basketbol takımı, Play-Off’un ilk maçında Mersin Üniversitesi’ni deplasmanda 79-62 mağlup etti. Mersinde oynanan maçta rahat bir galibiyet alan Mor menekşeler, rövanş için büyük avantaj elde etti. Mersin Üniversitesi ile rövanş maçını 4 Nisan Çarşamba günü saat 18.00’de Atatürk Spor Salonunda oynayacak olan Mor menekşeler, bu maçı da kazanırsa 8’li finallere kalacak.

Orduspor Kadın Basketbol Takımı Antrenörü Derya Rıza Zeren, “Keyifli bir maç oldu. Deplasmanda aldığımız farklı galibiyet ikinci maç için bize büyük avantaj sağladı. İkinci maçı da kazanıp seriyi 2-0’la bitirmek istiyoruz. Oyuncularımı tebrik ediyorum. 4 Nisan Çarşamba günü bütün basketbol sevenleri Atatürk Spor Salonuna bekliyoruz” dedi .