Malatya 21 Yaş Altı Erkekler Salon Hokeyi Ligi Sona Erdi

Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Hokey İl Temsilciliği tarafından ortaklaşa düzenlenen 21 Yaş Altı Erkekler Salon Hokeyi Ligi sona erdi.

Müsabakalar sonucunda Anadolu Ateşi Gençlik ve Spor Kulübü (B) takımı şampiyon oldu. Yeşiltepe Spor Salonu'nda gerçekleştirilen lig müsabakalarında son maçlar oynandı. Son karşılaşmalarda Anadolu Ateşi Gençlik ve Spor Kulübü (B) takımı ile Anadolu Ateşi Gençlik ve Spor Kulübü (A) takımı 8-8 berabere kaldı. Bu sonuçla Anadolu Ateşi Gençlik ve Spor Kulübü (B) takımı şampiyon oldu. Lig'de Anadolu Ateşi Gençlik ve Spor Kulübü (A) takımı ikinciliği elde etti. Malatya Hokey Spor Kulübü'nü 2-1 mağlup eden Alaca Spor Kulübü ise, ligi üçüncü bitirdi. Müsabakalar sonrasında Yeşiltepe SporSalonu'nda kupa töreni düzenlendi.

Kupa törenine; Hokey Malatya İl Temsilcisi Ali Karaca, Alaca Spor Kulübü Başkanı Nevzat Alaca, Anadolu Ateşi Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Savaş Yılmaz, Hokey Merkez Hakem Kurulu Başkanı Okan Sarı, İl Hakem Kurulu Üyesi Ünal Aytekin, İl Hakem Kurulu Üyesi Kaan Akın Öz, antrenör ve sporcular katıldı.

Müsabakalar sonucunda şampiyon olan Anadolu Ateşi Gençlik ve Spor Kulübüne kupasını Alaca Spor Kulübü Başkanı Nevzat Alaca ile Anadolu Ateşi Gençlik ve Spor Kulübü BaşkanıSavaş Yılmaz takdim etti. Öte yandan müsabakalar sonucunda, Tatar Spor Kulübü en centilmen takım, Anadolu Ateşi Gençlik ve Spor Kulübü (B) takımında forma giyen Ege Erdoğan en iyi oyuncu, Hidayet İlköğretim Okulu Spor Kulübü forması giyen Uğur Özdemir en iyi kaleci, Anadolu Ateşi Gençlik ve Spor Kulübü (B) takımında forma giyen Abdullah Keleş en çok gol atan oyuncu ödülünü aldı. 14 gün süren müsabakalarda, Uluslar Arası Hakemler Okan Sarı ve Ali Karaca, Ulusal Hakemler Ünal Aytekin, Kaan Akın Öz, SüleymanKızılkaya, Salih Timurkaan, İlhan Tatar, Hamdi Polat, Nihal Menekşe ile il hakemleri Nail Ölmez, Mehmet Sekman ve Halef Uluğ görev yaptı. Kupa töreninde bir konuşma yapan Hokey Malatya İl Temsilcisi Ali Karaca, müsabakaların verimli ve çekişmeli geçtiğini söyledi.

Karaca, "16 ila 30 Mart tarihleri arasında düzenlenen 21 Yaş Altı Erkekler Salon Hokeyi Ligimize 6 kulübümüz katılmış, 60 sporcumuz müsabakalarda mücadele etmiştir. Oynanan 30 müsabaka sonucunda toplam 240 gol atılmıştır. Ligimizde 1 Uluslararası, 7 Ulusal, 3 İl ve 1 aday olmak üzere 12 hakem görev yapmıştır" diye konuştu.

Müsabakaların çok iyi geçtiğini kaydeden Karaca, "14 gün süren müsabakalarımızda takımlarımız üstün bir performans ortaya koydu. Bütün takımlarımızı tebrik ederken, bundan sonraki müsabakalarda da başarılar diliyorum. Ayrıca Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Sadi Fındıklı ile ekibine bize katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz" dedi.

Kupa töreni, toplu fotoğraf çekiminin ardından sonra erdi .