Kepez'in Genç Sultanları Antalya Şampiyonu

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Yerel Lig'de Antalya Şampiyonu olan Kepez Belediyespor Genç Kız Voleybol Takımı oyuncularına plaket takdim etti.

Kepez Belediyespor Genç Kız Voleybol Takımı, Yerel Lig'de Antalya Şampiyonu oldu. Şampiyonlar, Kepez Belediyespor Kulüp Başkanı Ahmet Ünlüoğlu, Antrenör Hikmet İnanlı ve Sadık Yetimoğlu ile birlikte Belediye Başkanı Hakan Tütüncü'yü ziyaret etti. Başkan Tütüncü, Kepez Belediyespor Genç Kız Voleybol Takımı oyuncularının kendilerine imkan verildiğinde, ellerinden tutulduğunda neleri başarabileceklerini aldıkları kupa ile gösterdiklerini söyledi.

Kepez'deki okullarda okuyan öğrencilerden kurulun minik, yıldız ve gençler kız ve bölgesel lig takımlarının aldıkları derecelerle, desteklerinin karşılığını fazlasıyla verdiklerini söyleyen Başkan Tütüncü şampiyon olmanın önemli olduğunu, ancak spor disiplini içinde ahlaklı kalabilmenin çok daha önemliolduğunu söyledi.

Kepez Belediyespor Genç Kız Voleybol Takımı 25-29 Nisan 2012 tarihleri arasında yapılacak olan Grup Şampiyonası'nda Antalya'yı temsil edecek .