Fenerbahçe Ülker, Edirne Deplasmanında Farklı Kazandı

Mücadeleye hızlı başlayan Fenerbahçe Ülker, Roko Ukic, Oğuz Savaş ve Bojan Bogdanovic’in sayılarıyla ilk 1.5 dakikayı 0-6 önde geçti.

İlk sayılarını Vladimir Stimac ile bulan rakibi karşısında Oğuz Savaş ve Bojan Bogdanovic’in etkili oyunuyla reklam molasına sarı - lacivertliler 9-14 üstün girdi. Aranın ardından boyalı alandan bulduğu sayılarla kontrolü elinden bırakmayan Fenerbahçe Ülker, ilk periyotu da 14-26 önde tamamladı.

İkinci periyotun ilk dakikalarında Emir Preldzic ile hücumları değerlendiren konuk ekip, 14.dakikada farkı 19 sayıya çıkarttı (14-33). Reha Öz’ün üç sayılık basketiyle ikinci periyottaki ilk sayılarını bulan Olin Edirne karşısında Kaya Peker ve Bojan Bogdanovic’in de hücuma katkı vermesiyle devre sonunda soyunma odasına 23-43 üstün gitti. Üçüncü periyota Reha Öz’ün basketiyle başlayan Olin Edirne’ye konuk ekipte Mirsad Türkcan karşılık verdi.

Temponun yükseldiği dakikalarda rakibinin top kayıplarını iyi değerlendiren sarı - lacivertliler, Oğuz Savaş, Mirsad Türkcan ve Bojan Bogdanovic’in sayılarıyla basketler buldu. Fenerbahçe Ülker, üçüncü periyot sonunda da 37-65 ile üstünlüğünü korudu. Mücadelenin final periyotunda etkili oyununu sürdüren Fenerbahçe Ülker, 35.dakikasını 41-73 üstün geçtiği karşılaşmadan 48-81 galibiyetle ayrılmayı bildi .