Eskrimde Gaziantep’i Temsil Edecekler

Özel Emine Nakıboğlu İlköğretim Okulu öğrencileri, Gaziantep genelinde düzenlenen Eskrim İl Şampiyonası’nda ikincilik ve üçüncülük elde etti.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Okullar Arası Yıldızlar Eskrim Şampiyonası'nda 30 sporcu kıyasıya mücadele etti. Kamil Ocak Spor Salonu'nda yapılan ve ilk üç sporcunun Gaziantep’i temsil edeceği müsabakalarda yıldızlar klasmanı epe kategorisinde Özel Emine Nakıboğlu İlköğretim Okulu öğrencileri, Burhan Batuhan Gögebakan ikinci, Emre Ketenci üçüncüsü olarak Gaziantep'i temsil etmeye hak kazandı.

Geçen yıl yapılan Yıldızlar Eskrim Türkiye Şampiyonası’nda Türkiye üçüncüsü olduklarını ifade eden beden eğitimi öğretmeni İsmail Kazıcı, ”Öğrencilerimizle disiplinli ve programlı bir şekilde çalışmamızın neticesini Gaziantep’te yapılan müsabakalarda aldık. Şimdi hedefimiz Gaziantep’i Türkiye şampiyonasında en iyi şekilde temsil ederek, Türkiye şampiyonu olmaktır.” dedi.

Eğitim ve öğretimin yanı sıra sosyal faaliyetlere de son derece önem verdiklerini söyleyen Okul Müdürü Süleyman Eski de “Her alanda öğrencilerimizi yetiştirmeye gayret eden bir okuluz. Bilimde, sporda, sanatta hayatı her yönüyle öğrencilerimize öğretmeye çalışıyoruz. Beraberinde de başarı geliyor. Okul eskrim takımımızı ve onları çalıştıran öğretmenimizi tebrik ediyorum. Türkiye şampiyonasında da başarılı olmalarını bekliyorum.” diye konuştu .