Dünya Kros Şampiyonları Yurda Döndü

Malta'da düzenlenen Dünya Liseler Arası Kros Şampiyonası'nda birinci olan Ağrı Naci Gökçe Anadolu Lisesi ve ikinci olan Ağrı Kız Meslek Lisesi takımları yurda döndü.

Ağrı Milli Eğitim Müdürü Fatih Başak, başarılı atletleri hava limanında çiçeklerle karşıladı. Malta'da düzenlenen Dünya Liseler Arası Kros Şampiyonası'nda dünya şampiyonu olan Ağrı Naci Gökçe Anadolu Lisesi ve ikinci olan Ağrı Kız Meslek Lisesi kros takımları, şehir turu attıktan sonra Ağrı Naci Gökçe Anadolu Lisesi'ne gitti. Arkadaşları tarafından atletler için görkemli bir karşılama töreni düzenlenirken, Ağrı Milli Eğitim Müdürü Fatih Başak da davul zurna eşliğinde atletlerle yöresel oyunlar oynadı.

Genç atletlere kutlama için kesilen pastadan ikram eden Ağrı İl Milli Eğitim Müdürü Fatih Başak, 'Şampiyonada büyük bir başarı elde ederek bize büyük bir sevinç yaşattınız. Aynı başarıyı Dünya Şampiyonası'nda da göstererek bunun bir tesadüf olmadığını gösterdiniz. Gerçekten sizlerle gurur duyuyoruz. Başta öğretmen arkadaşlarımız olmak üzere sizleri tebrik ediyorum. Gerçekten çok gururlandık, şu anda eminim Türkiye sizi konuşuyor. Biz bu haberi ilk aldığımız gün sevincimizi Bakanlığımız ile paylaştık.Bakanlığımız da sizler için bir program yapacak. Bundan sonra sizi Türkiye milli takım elemesi bekliyor. Önünüz açık olacaktır. Bu başarının en önemli sebebi istikrarlı çalışmadır. Bu daha bir başlangıçtır, önünüzde daha büyük başarılar sizleri bekliyor. Tekrardan sizleri tebrik ediyorum ' dedi.