Beşiktaş, Haberin Zirvesine Uçtu

Spor sayfalarında yayınlanan haber adetlerine göre medya takip ajansı Interpress tarafından her ay hazırlanan rapora göre, Mart ayında en çok konuşulan spor kulübünün Beşiktaş olduğu ortaya çıktı.

Siyah - beyaz kulübün faaliyet gösterdiği tüm spor dalları dahil, 8 yıldır başkanlığı yapan Yıldırım Demirören’in Türkiye Futbol Federasyonu Başkanlığı’na geçmesi, boşalan başkanlık koltuğuna Fikret Orman’ın seçilmesi başta olmak üzere, toplam 8 bin 960 haberinin yayınlandığı belirlendi.

İkinci sırada 8 bin 755 haber ile bu sezon Süper Ligi lider bitirerek Play - Off’lara birinci sırada girmeyi garantileyen Galatasaray bulunurken, Fenerbahçe kulübü de basketbol ve voleybol başta olmak üzere takım oyunlarında üst üste aldığı başarılı sonuçların yer aldığı 8 bin 511 haberle üçüncü oldu. Aynı listede Trabzonspor isminin geçtiği 7 bin 867 haberle geçtiğimiz ay dördüncü sırayı alırken, geçirdiği sıkıntılı günleri atlatan ve süper ligde yeniden ağırlığını hissettiren Bursaspor 4 bin 233 haberle beşinci oldu.

Türkiye Süper Ligi’nde yer alan ve Mart ayında 3 bin haber barajını aşan kulüpler sırasıyla Sivasspor ve Kayserispor olurken, Eskişehirspor, Orduspor, Antalyaspor ve Gaziantepspor’da 3 bin haberi aşan kulüpler arasında yer alarak adlarını listeye yazdırdılar .