Aysal: '20 Milyon Galatasaraylı Ak Parti'ye Oy Verdi' İfadem Sürç-i Lisandı

Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, katıldığı bir programda '20 milyon Galatasaraylı da AK Parti’ye oy verdi’ ifadelerinin sürç-i lisan olduğunu söyledi.

Başkan Ünal Aysal, Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen mali konuların tartışıldığı genel kurul toplantısında yaptığı konuşmada, Mehmet Ali Birand’ın sunduğu 32. Gün adlı programda, '20 milyon Galatasaraylı da AK Parti’ye oy verdi' diye bir sürç-i lisanım oldu.” dedi.

Bugüne kadar bir çok televizyon programına katıldığını ve hiçbir sürç-i lisanda bulunmadığını kaydeden Ünal Aysal, “Ancak orada Mehmet Ali Birand’ın biraz nükte ile yaklaşımıyla ben, '20 milyon Galatasaraylının bir kısmı da AK Parti’ye oy verdi. AK Parti bu davranışıyla onları da cezalandırıyor’ demek isterken, ‘bir kısmı’ kelimesi süratli geçti.” diye konuştu.

Bütün Galatasaraylılardan özür dileyen Ünal Aysal, “Hiç kimsenin siyasi görüşlerine ipotek koymak gibi bir niyetim yok. Yapılmış bir hatadır.” şeklinde konuştu.

YÖNETİM, İDARİ VE MALİ YÖNDEN İBRA EDİLDİ
Bu arada Galatasaray’ın Ünal Aysal başkanlığındaki yönetimi, hem mali hem de idari yönden ibra edildi.
İbranın ardından tekrar kürsüye gelen Ünal Aysal, genel kurul üyelerine hitaben yaptığı konuşmada, şu ifadeleri kullandı:“Bugün bize bir kere daha güveninizi belirttiniz. Buna layık olmak için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz ve yapacağız. Müsterih olunuz. Galatasaray, siz uyurken çalışıyor ve en iyi yere gelecek. Sizlerin de bize gösterdiği itimadı boşa çıkarmayacağız. Çok teşekkür ediyorum.”