44 Malatyaspor'un Gelecek Yıl Hedefi Şampiyonluk

44 Malatyaspor Kulüp Başkanı Barış Bingöl, gelecek yıl hedeflerinin Malatya'ya şampiyonluk getirmek olduğunu bildirdi.

Bingöl, yaptığı yazılı açıklamada, takım olarak geldikleri süreçte 135 lisanslı sporcuya sahip olduklarını ve A takımında 26 üst düzey sporcuları bulunduğunu belirtti.

Malatya futboluna kilometre taşı olmak için yola çıktıklarını ifade eden Bingöl, ancak manevi anlamda destek alamadıklarını kaydetti.

Takım olarak Malatya futbolunun zafiyet geçirdiği bir dönemde, Malatya'da futbolun bitmediğini her platformda göstermeye çalıştıklarını ifade eden Bingöl, açıklamasına şöyle devam etti:

''Geçen yıl Birinci Amatör Kümede başlayan, bu yıl Bölgesel Amatör Ligde devam eden namağlup unvanımızla bu şehrin futbolcuk adamlarını tabii ki de ayağa kaldırdık. Bizlerin bir an önce kazandığımız reytingin gitmesi bazı çıkar gruplarının ayağa kalkmasına sebep oldu. Ligde son ana kadar Şampiyonluğu kovalarken Malatya içerisinde bu şampiyonluğun gelmemesi için her şey yapıldı. Gelinen süreçte her ne kadar play-off gitmiş olsa da, 3. Lig elimizin tersi ile itilmiş olsa da Malatya futbolu, Malatya antrenörü, Malatya'lı sporcu grubu kaybetmiştir. Bizler öyle ya da böyle bu hedefimize koşacağız.''

Malatyaspor camiasına verdikleri şampiyonluk sözünün birileri tarafından baltalandığını ifade eden Bingöl, ''İnşallah önümüzdeki yıl şampiyonluğu Kapalı Çarşı'nın üzerine getireceğiz'' ifadelerini kullandı.

Antrenörleri Feyzullah Küçük ile yollarına kaldıkları yerden devam edeceklerini vurgulayan Bingöl, önümüzdeki günlerde futbol okulu açacaklarını, yeni tesis projeleri bulunduğunu bildirdi .