Yeni Osmaniyespor'un Kulüp Binası Açıldı

Yeni Osmaniyespor takımının kulüp binası, düzenlenen törenle açıldı.

Osmaniye Valisi Celalettin Cerrah, İstiklal Mahallesi'ndeki açılış töreninde yaptığı konuşmada, amatör ligde şampiyon olan takım futbolcularının Bölgesel Amatör Lige, oradan da profesyonel lige yükselmelerini beklediğini ifade etti.

Cerrah, geldiği günden bu yana profesyonel ligde kentin takımı olması gerektiğini her platformda söylediğine değinerek, şunları kaydetti:

''Spor, kamuoyunu ve halkı birleştirir ayrıca ekonomiye büyük katkı sağlar. Şu anda Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüz bünyesinde çeşitli spor branşlarında Türkiye dereceleri elde eden çocuklarımız var. Futbolda da Osmaniye'nin başarılı olacağına inanıyor ve herkesi bu takıma destek olmaya davet ediyorum. Kulüp binası hayırlı olsun. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum.''

Yeni Osmaniyespor Kulüp Başkanı Şevki Akgünler ise şehrin yıllar önce yaşadığı profesyonel lig heyecanını tekrar yaşatmak üzere Yeni Osmaniyespor'u kurduklarını söyledi.

Osmaniye'de profesyonel bir takıma ihtiyaç duyulduğunu belirten Akgünler, ''Amacımız, şehrimizin tanıtımına, ekonomisi ve sosyal gelişimine katkı sunmak ve gençlerimizi spora özendirerek aktif spor yapılmasını sağlamak. Kulübümüzde sadece futbol değil, basketbol, voleybol, güreş, atletizm, tenis ve yüzme branşları da faal halde'' dedi.

Konuşmaların ardından kulüp binasının açılış kurdelesi Vali Celalettin Cerrah, Belediye Başkanı Kadir Kara, Emniyet Müdürü Tayfur Erdal Ceren ve Kulüp Başkanı Şevki Akgünler tarafından kesildi .