Ufuk Koleji Sporda Da Kendini İspat Etti

Muğla'nın Marmaris ilçesinde 2011-2012 Okul Sporları Basketbol ve Voleybol dalında il ve ilçe genelinde dereceler elde eden Ufuk Kolejli öğrencilerine ödül töreni düzenlendi.

Ödül töreninde Marmaris Kaymakamı Serdar Polat, İlçe Milli Eğitim Müdürü Züleyha Aldoğan, Gençlik Hizmetleri İlçe Spor Müdürü Ahmet Kocabıyık, Ufuk Eğitim Kurumları Genel Müdürü Halit Tokuç ve Ufuk Kolejli Müdürü Hüsamettin Önder hazır bulundu.Marmaris Kaymakamı A. Serdar Polat Yıldız Erkekler Muğla Birincisi olan öğrencilere madalyalarını taktı ve Ufuk Kolejlinin Bilimsel çalışmalar kadar bedensel faaliyetlerde de kendini ispat ettiğini ifade etti.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Züleyha Aldoğan da “Ufuk kolejinin başarılarını takip etmekten gurur duyuyoruz.” dedi.

Ufuk Koleji Yıldız Erkekler Basketbol Takım kaptanı Boğaçan Çakıroğlu aldıkları kupanın okullarına güzel bir hediye olduğunu söyledi.

Oyuncularından Hasan Esen Baltacı da herkes denize girerken biz çalıştık ve şampiyon olduk, çok mutluyuz diyerek duygularını ifade etti.

Ufuk kolejinin bu yıl sporda aldığı kupalar şöyle;
Basketbol Yıldız Erkeler İl Birinciliği.
Voleybol Yıldız Kızlar Köyceğiz Marmaris grup Birinciliği.
Basketbol Küçük Erkekler Marmaris Birinciliği.
Kızlar Mini Voleybol Marmaris İkinciliği.Ufuk koleji Yıldız Erkekler Basketbol Takımı 25-26-27 Nisan’da Denizli'de yapılacak olan Ege bölge grup maçlarında Muğla’yı temsil edecek.