Nevzat Hacıoğlu'nun Açıklaması

Erkekler Hentbol Süper Ligi'nde mücadele eden Nilüfer Belediyesi'nin takım kaptanı Nevzat Hacıoğlu, sezon öncesi ligi ilk 5 takım arasında tamamlamayı hedeflediklerini belirterek, Beşparmakspor maçını kazanarak bu hedefe ulaşmak istediklerini söyledi.

Nilüfer Belediyesi, yarın yapacağı Beşparmakspor maçı hazırlıklarını, Lefkoşa'daki maçın oynanacağı Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi Spor Kompleksi'nde gerçekleştirdiği antrenmanla tamamladı.

Antrenmanın ardından açıklama yapan Hocaoğlu, karşılaşmanın lig sıralaması için önemli olduğunu belirtti.

Her iki takımın da Avrupa kupalarına katılma hesapları yaptığını dile getiren Nevzat Hocaoğlu, ''Biz sezon öncesi ligi ilk 5 takım arasında tamamlamayı hedefliyorduk. Bu maçı kazanarak hedefimize ulaşmak istiyoruz'' dedi.

KKTC'de spora olan ilgiye ilişkin bir soruya ise Hocaoğlu, ''380 kez milli takımlarda forma giydim. Kıbrıs'ın her iki kesiminde de oynanan milli maçlarda oynadım. Şu anda ilk kez lig kapsamında oynayacağım. Sporda, yavaş da olsa üniversitelerin katkılarıyla gelişmeler var. Zorlu bir karşılaşma olacak. Maç her iki takım için de 5'inci sıra açısından önemli'' diye yanıt verdi .