Kadınlar Euroleague’de Finalin Adı: Rivas Ecopolis - Ros Casares Valencia Oldu

FIBA Kadınlar Euroleague 8’li finalinde Rivas Ecopolis ile Ros Casares Valencia 1 Nisan Pazar saat 20.45'te final mücadelesi için karşı karşıya gelecek.

Abdi İpekçi Spor Salonu’nda düzenlenen FIBA Kadınlar Euroleague 8’li finalinde Rivas Ecopolis ile Ros Casares Valencia şampiyonluk için mücadele edecek. 1 Nisan Pazar günü oynanacak final mücadelesi saat 20.45’te başlayacak.

RİVAS ECOPOLİS İKİ TÜRK TEMSİLCİYİ GERİDE BIRAKTI

Temsilcilerimiz Fenerbahçe ve Galatasaray Medical Park ile birlikte A Grubu’nda yer alan Rivas Ecopolis, oynadığı üç maçı da kazanarak finale yükselmeyi başardı. İspanyol ekibi ilk maçında Galatasaray Medical Park’ı 75 - 68’lik skorla mağlup ederken, ikinci maçında ise İtalyan temsilcisi Beretta Famila mücadelesini 65 - 58 ile geçmeyi bildi. Rivas Ecopolis, üçüncü ve son maçında ise Fenerbahçe’yi 74 - 70’lik skorla mağlup etti.B Grubu’nda ilk sırayı alarak final biletine ulaşan Ros Casares Valencia ise ilk maçında Rus temsilcisi UMMC Ekaterinburg’u 62 - 49 ile yenerken, bir diğer Rus ekibi Spartak Moskova Region karşısında da salondan 77 - 66 galibiyetle ayrılmayı bildi. Ros Casares Valencia, B Grubu’ndaki son maçında ise karşılaştığı Wisla Can-Pack’i 29 sayı farkla 90-61 ile geçti ve finale yükseldi.